so you think you can dance

Oon ollut aivan innoissani kun nyt syksyllä alkanut jälleen yksi ultimatelemppariohjelmistani, Suomen Dance! En ole koskaan harrastanut itse tanssia, mikä välillä harmittaa suurestikin. On kuitenkin upeaa katsoa, kun joku oikeasti osaa tanssia. Olen aina seurannut suurella mielenkiinnolla, että kuinka Rovaniemeläisillä tutuilla ja myös ei-tutuilla tanssijoilla on mennyt esimerkiksi SM-kisoissa, ja Facebookista katsellut sinne laitettuja kuvia ja videoita. Seurasin Dancen ykköskaudella joka jakson ja niin aion tehdä tälläkin kaudella.


Tällä kaudella oli tytöissä vaikka kuinka monta ihanaa persoonaa, enkä millään pysty nimeämään vain yhtä lemppari. Suurinta kannatusta tältä sohvalta kuitenki saa varmastikin Rovaniemeläinen Jasmin ja Oululainen Saara-Elina. Jasminin tiedän Rovaniemeltä ja tiedän Jassun olevan aivan huikean lahjakas tanssija. Jassu oli mukana jo ensimmäisellä kaudella ja minusta Jassun tippuminen silloin Bootcampilla oli suoranainen vääryys! Mutta ehkä parempi näin, sillä Jassu on varmasti nyt tällä kaudella vielä paljon parempi, kehittyneempi ja valmiimpi näihin kisoihin, ja siten myös mahdollisuudet pitkälle pärjäämiseen paremmat. Saara-Elinan tiedän siitä, että hän piti meillä kesän alussa töissä keskiviikkoaamuisin aamuvenyttelyä ja vaikken sillon tiennyt, että hän on tanssija, niin se näkyi kyllä! Hän on aivan mahtava persoona ja ohjelman mukaan hyvin lahjakas tanssija. Hazaa kannatan ihanan persoonan vuoksi ja myös siksi, että hän näytti Bootcampilla, että pystyy tanssimaan street-tanssien lisäksi myös muita tyylejä, vaikka on niitä huomattavasti vähemmän treenannut. Oonastahan taas ei voi olla tykkäämättä yltiöiloisen persoonan vuoksi.


Pojista taas oli vielä vaikeampi valita omaa lempparia, sillä kaikki on omalla tavallaan tosi hyviä ja ihania! Mieleen kuitenkin jäi ehkä parhaiten iloinen Konsta ja Jarkko, joka on vasta pari vuotta harrastanut tanssia. Miten joku voi olla noin lahjakas?! Lisäksi on jännä seurata, kuinka Sami ja Jeffrey, joilla on taustalla street-tanssi, pärjäävät esimerkiksi show- ja nykytanssissa. Sami varsinkin vaikuttaa jotenkin tosi mukavalta ja hänkin on aloittanut tanssimisen vasta yli 20 vuotiaana.

Eilisessä jaksossa jäi harmittamaan se, että lopussa "tanssi henkesi edestä" -osiossa tippui Janina ja jatkoon pääsi Kiira. Itse pidin Janinaa paljon lahjakkaampana. Mutta tässä kisassahan "ei haeta parasta tanssijaa vaan suosituinta tanssijaa".

Löytyykö muita Dance faneja? Ketkä ovat teidän suosikkejanne? :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.