pari asua Dubaista

Argh, en kestä. Mulla on särkenyt koko päivän päätä heräämisestä asti! Kävin yliopistolla aamuluennolla ja tulin puolen päivän jälkeen kotiin. Yritin tuossa ottaa päiväunia, joihin mulla oli kuitenkin pari tuntia aikaa, mutta en nukahtanut! Mulla käy aina niin kun tiedän, että parin tunnin päästä pitää herätä ja siitä vähän ajan päästä on lähtö töihin. Kunnon stressaaja... No nyt sitten lähden inhottavassa päänsäryssä töihin kun ei särkylääkekään ole auttanut.

Tässä teille näytille pari asua Dubaista. Kumpikin on otettu The Dubai Mallissa. Kuten kuvista huomaa, en useinkaan ulkomalla jaksa panostaa kovinkaan pukeutumiseen. Lisäksi Dubaissa tuli huomattua, että ei niitä olkapäitä ja polvia tarvinnut orjallisesti peittää, enkä huomannut kyllä kenenkään tuijottelevan missään. Pyrin kuitenkin joka kerta peittämään edes jommat kummat ja välillä jopa kummatkin.

mekko H&M
neule Ralph Lauren // toppi Lindex // shortsit Only
Nyt minun täytyy alkaa lähteä töihin! Toivottavasti päänsärky ei tästä enää pahene :)

-Lindsay

3 kommenttia

 1. Blogistani löytyy sinulle pikkuinen haaste :)

  http://d-oris.blogspot.fi/2012/09/operaatio-nalkapaiva.html

  VastaaPoista
 2. Auts, päänsärky on kurja juttu. Itse kärsin koko eilisen päivän migreenin sahanteristä ja tuntuu, että sama meininki jatkuu tänään. Taitaa tuo kirkas syyssää vaikuttaa asiaan. Kiva blogi sinulla ja juuri tässä kuolaan noita Dubain ostoksiasi. Kerrassaan ihania! Lisää tällaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei toivottavasti sinulla pian helpottaa! :S Minullakin on joskus migreeniä ja varsinkin ala- ja yläasteella kohtaukset oli tosi kovia! Mukava kuulla, että pidät blogistani! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.