lauantai 22.9

Lauantaina kävin jälleen kaupungilla katselemassa uusia silmälaseja tällä kertaa makutuomarina mukana ystäväni Elina. Nyt olisi parit mieluisat lasit löytyneet, mutta mietiskelen yhä kaksien lasien tarpeellisuutta...

Tässä lauantain asua:

paita Tommy Hilfiger // housut Zara // laukku ja kello Michael Kors // kengät Marc O'Polo
takki Only // huivi Mulberry
Elinakin on vasta ostanut itselleen uudet silmälasit ja on kyllä onnistunut löytämään itselleen tosi hyvin sopivat! Itsekin haluaisin vaihtelut vuoksi tosiaan tummat lasit, mutta on jotenkin vaikea katsoa itseä sellaisilla näiden vaaleiden jälkeen. Pidän kuitenkin laseja päivittäin, joten haluan olla varma, että ostamani lasit on sellaiset joita tykkään pitää :D


Tänään olenkin viettänyt koko päivän yliopistolla ja luennot olisi jatkunut vielä kahdeksaan saakka, mutten millään jaksanut jäädä enää sinne. 12h luentopäivissä ei ole mitään järkeä! Ensi viikolla olisi ensimmäinen välitentti ja vieläpä tähän mennessä kaikista vaikeimmasta kurssista, joten tällä viikolla pitää jaksaa istua yliopistolla hieman enemmän. Jos ja kun tuon kurssin pääsen lävitse taidan vetassa pienet voiton tanssit.

Eilen katselin tosi pitkään kenkiä, joista täällä pohdiskelinkin. Japellekin olisi löytynyt mieluisat kengät, mutta päätin kuitenkin jättää ne tilaamatta, sillä olisin halunnut itselleni ne Tiger of Swedenin kengät, mutta ei kyllä nyt rahatilanne anna periksi :/ Pitää katsella jos löytäisin kivat matalat nilkkurit hieman edukkaammalla hinnalla jostain muualta.

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Muistan painineeni samanlaisen silmälasidilemman kanssa muutama vuosi sitten. Olin käyttänyt ikuisuuden tuollaisia vastaavanlaisia kirkkaita pokia, kun sinullakin on. Sitten uusia ostaessa halusin tummemmat pokat mutta ne näyttivät aivan liian oudoilta nenälläni. Rohkaistuin silti ostamaan ne, koska jotenkin ne toivat tietyllä tavalla ryhtiä kasvoilleni, vaikka aluksi niiden käyttö vierastinkin. Kun niiden jälkeen etsin taas uusia laseja, kokeilin kirkkaita pokia. Ne näyttivätkin niin valjuilta kasvoillani!! En sitten löytänyt mieleisiä muutaman kuukauden etsinnän jälkeen ja päädyin silmien laserointiin. Toivottavasti löydät sopivat pokat, äläkä pelkää niitä tummiakaan, uskon että nekin sopivat sinulle hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on aikaisemmin ollutkin tummat lasit ja ne kyllä sopi ihan hyvin. Nyt ne taas tuntuu oudolta! Mutta kyllä ajattelinkin ostaa tummat, että tulee vähän vaihtelua... Pitäisi vain nyt osata valita ;) Minäkin haluan joskus silmien laserointiin, mutta käsittääkseni näkö ei saa olla huonontuneet viimeisen 2 vuoden sisällä? Kun valmistun aion ehdottomasti tuon laseroinnin tehdä.

   Poista
  2. Ymmärtääkseni näön pitää olla juurikin vakiintunut. Itsellä oli vakiintunut -4,5 molemmat silmät. Ja kannattaa tehdä laserointi ennen kuin alkaa lapsia hankkimaan, sillä 6kk laseroinnin jälkeen ei suositella raskautta, se kun saattaa muuttaa näköä taas ;)

   Poista
  3. Toivottavasti minullakin vakiintuisi pian ja voisin sitten mahdollisemman pian valmistumisen jälkeen leikata. Mulla on silmissä tällä hetkellä vain -1,50 ja -0,75, joten huononemisen varaa on vielä paljon :/ Pitääpä laittaa muistiin tuo raskausasia, onneksi itselläni ei ole vauvat suunnitteilla vielä moneen moneen vuoteen!! :D

   Poista
 2. Minullakin on uusien lasien hankinta ajankohtainen. Kävin loppukesästä katselemassa pokia, mutta silloin eivät syysmallistot olleet vielä tulleet liikkeisiin. Hiukseni olivat myös tuolloin todella vaaleat ja kun vanhat lasitkin ovat valkoiset, näyttivät vähänkään tummemmat pokat todella vahvoilta vaaleita hiuksia vasten. Nyt kun on uusi syysväri hiuksissa, täytyy varmaan käydä kiertelemässä taas Oulun liikkeet läpi. Uudet lasit tuntuvat vain aina niin radikaalilta muutokselta, että mahtaa mennä jouluun ennenkuin minäkään saan päätöksen tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä :D Vaikka uusia lasia tarvitsisi, niin koska on tottunut vanhoihin tässä nokalla niin vaikea valita uudia ja erilaisia :D Minullakin vielä aina kesken valinta :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.