kaikki huivini

Nyt esittelen toiveesta kaikki kaulahuivini. Tykkään kaulahuiveista nykyään ihan erilailla, mitä muutama vuosi sitten. En olisi silloin voinut kuvittelakaan laittavani huiviin yli sataa euroa saatikka harkitsevani lähes neljän sadan euron huivia... Niin se mieli muuttuu ;)

Ensimmäisenä kaikki villahuivini. Nämä huivit on käytössä loppusyksyksiä, talvella ja alkukeväästä, eli toisin sanoen suurimman osan aikaa vuodesta.


Burberryn lampaanvillahuivi on kaikista vanhin ja sillä taitaa olla ikää jo kuusi vuotta. Olen saanut sen äidiltäni, joka kyllä alunperin osti sen itselleen käyttöön. Viime jouluna sain Mulberry klassikkohuivin merinovillaisena ja se oli varmasti viime talven käytetyin huivi.


Vaalea huivi on Guessin ja ostin sen myös viime talvena Pukumiehestä  miestenosastolta. Myös Gantin star scarf on löytynyt miestenosastolta, kylläkin Stockmannilta. Kannattaakin aina käydä katsomassa myös miesten osastot jos mielii villahuivia ostaa, sillä niissä on monesti runsaat valikoimat perushuiveja.


Ohuempia huiveja käytän sitten muina vuodenakoina. Unohdin alunperin kuvata tämän Mulberryn Tamara Scarfin, vaikka se on varmasti ollut viime aikoina yksi koviten käytössä olleista.


Vasemmanpuoleinen leohuivi on H&M:n, keskimmäinen kultainen huivi on LA:n Zarasta ja oikeanpuoleinen leohuivi NYCin Guessin liikkeestä.


Musta kimalteleva huivi on Calvin Kleinin, keskimmäinen tuubihuivi on Gina Tricotista ja oikeanpuoleinen huivi on H&M:n fashion against AIDS mallistosta.


Jään usein käyttämään aina yhtä huivia pitkiksi ajoiksi ja unohdan, että onhan minula muitakin huiveja. Pitäisikin opetella käyttämään huiveja tasapuolisemmin. Kokoelmaani kaipaisin Burberry cashmere ja gauze huiveja, sekä LV:n monogram shawlia. Ehkä vielä joskus ;)

-Lindsay

7 kommenttia

 1. Tosi ihania huiveja sinulla :) pitäisi itsekin hankkia jokunen syyshuivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiveilla saa kyllä kivasti ilmettä asuihin :)

   Poista
 2. Kauniita klassikoita omistat! Voi kun itsekin oppisi säilyttämään niitä tuollai viikattuina eikä rumasti laatikkoon sullottuina :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava kokoelma sulla tyylikkäitä huiveja!

  Mä niin haluaisin talveksi Mulberryn jonkun villahuivin.

  VastaaPoista
 4. Kivan ajattomia huiveja omistat! :) itselläni lähinnä vain värikkäitä sekä Mulberry kolmessa eri värissä.. pitäisi ehkä viedä kirppikselle nuo värikkäät halpikset.. ei niitä vain tule enää käytettyä :)

  VastaaPoista
 5. Taidatpa tykätä kaulahuiveista... ihania ovat :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. ihania huiveja sulla kyllä on :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.