Jumeirah Beach Park

Kävimme Dubaissa vain yhtenä päivänä rannalla. Hotellissamme oli katolla pieni, mutta mukava uima-allasalue, joka riitti aivan hyvin siihen auringonottoon, mitä tuolla kuumuudessa pystyi suorittamaan. Päivänä jolloin olimme rannalla, oli lämpötila huimat 43°C! Oltiinkin oikeastaan koko päivä sitten varjon alla. Rannalla oli kylttejä, joissa kiellettiin kameran käyttö, joten kuvia ei kauheasti rannalta ole.


Ranta jolle menimme oli Jumeirah Beach Park, jolle oli pääsymaksu ja josta sai vuokrata auronkotuoleja ja -varjoja. Yhteensä pääsymaksu, tuolit ja varjo kahdelle hengelle maksoi noin 10 euroa. Olisi tuolla ollut ilmaisiakin rantoja, mutta niillä ei sitten olisi ollut varjoja ja tuoleja, joten ne ei tuossa kuumuudessa tullut kysymykseen. Hiekkakin kun oli niin kuumaa, että siinä tuskin pystyi kävellä! Vesi oli täydellisen turkoosia ja hiekka pehmeää, mutta ihan rannassa oli simpukakuoria ja korallinpalasia. Vesi oli todella lämmintä, lähes kehonlämpöistä, eikä se siten oikeastaan virkistänyt yhtään! :D


Lähdimme rannalta pois noin kolmen tunnin siellä oleskelun jälkeen, sillä mulla alkoi käydä olo tosi heikoksi. Minulla ei särkenyt päätä tai oksettanu, eikä mitään sellaista auringonpistokseen yleensä liittyvää, mutta jotenkin vaan tuntui kaikki voimat lähtevän. Vaikka joimmekin koko ajan tosi paljon, niin ei kyllä ihme, että tuossa helteessä käy niin. 

mekko AX Paris // sandaalit Tory Burch

Koin rannan todella viihtyisäksi ja voin suositella sitä Dubaihin meneville :) Rannalta löytyi myös pieni ravintola josta pystyi ostamaan juotavaa ja syötävää. Lisäksi rannalla oli suihkuja ja vessat.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Ihana lueskella näitä Dubai-postauksia! Kiva kun jaat kokemuksia ja kuvia kanssamme :) tässä oms Dubai-kuume vain kasvaa, onneksi tammikuuhun ei enää ole ikuisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, varmasti kuume vaan nousee, tiedän tunteen! ;) Toivottavasti saat näistä jotain vinkkejä! Teen vielä yhden postauksen, jossa kerron sitten yleisesti kokemuksia! :)

   Poista
 2. Tuollaiset maisemat kyllä kelpaisivat :) Vanhempanikin olivat juuri reissussa ja tekisi niin mieli päästä itsekin jonnekkin lämpimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit sinäkin kyllä loman ansainnut kun olet kesän paiskinut töitä! Otahan kuule joku äkkilähtö ja lähde nautiskelemaan! ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.