asu 16/9/2012

Eilen lähdettiin Japen kanssa käymään viikon ainoan vapaapäivän kunniaksi syömässä ja kaupungilla. Tarkoitus oli mennä burgereille Kauppuri5:seen, mutta siellä oli jonot ulos saakkaa, joten mentiin Amarilloon. Hyvä valinta sekin. Täällä oli eilen ihanan lämmin syyspäivä ja mielestäni koko syksy voisi jatkua samanlaisena! Valitettavasti ulkona sataa kyllä nyt tälläkin hetkellä vettä...

Asu oli muuten melko musta, mutta päälle laitoin valkoisen jakun. Asukuvia oli tosi vaikea ottaa kun aurinko paistaa kuitenkin paljon matalempaa kuin kesältä ja valo osui tietenkin juuri silmään! :D Kuvat on myös hieman ylivalottuneita.

jakku ja housut Zara // toppi Mango // kengät Tory Burch laukku LV
Tänään olen käynyt aamuluennolla ja sitten kaupungilla sovittelemassa jälleen laseja. Pari kivaa mallia olen löytänytkin Instrusta. Instumentrariumissa on tarjous, että saa kahdet lasit yhden hinnalla ja ne toiset voi ottaa vaikka joku toinen. Olenkin tässä yrittänyt saada äitiäni innostumaan uusista laseista, jossa se ottaisi toiset ja minä toiset. Kumpikin saisi lasit puoleen hintaan. En välttämättä haluaisi ostaa kahtia, sillä kuitenkin niistä toisista tulee lempparit ja niitä tulee käytettyä enemmän. Ja jos näköni huonontuu jatkossakin yhtä nopeaa, että joudun taas 1,5 vuoden päästä ostamaan uudet lasit, niin en haluaisi kauhean montaa sataa niihin nyt kuluttaakaan... 


Haluaisin tällä kertaa tummat ja malliltaa hieman isommat lasit. Alla mallit joita muun muassa olen sovitellut:


Noita alempia Ray-Baneja saa myös ruskeina, joina ne ehkä mielummin ottaisin. Ylempiä Marc by Marc Jacobsin laseja olen pitänyt ykkösvaihtoehtona, mutta tänään aloin tykkäämään myös noista Ray-Baneista ja sitten yhdistä toisista Ray-Baneista, jotka oli viinipunaiset! Jos päätän ostaa itse kahdet lasit voisi ne viininpunaiset olla hauskaa ottaa toisiksi laseiksi, sillä ne sopi yllättävän hyvin ja malli oli kiva. Ompa tämä valinta vaikeaa!

Tänään aion vielä lähteä pitkästä aikaa käymään jumppailemassa, jos saisi taas tuon rytmin urheiluunkin!

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Tuo jakku on kyllä tosi kiva! Ihanasti raikastaa asua :) Ja on se kivaa, että syksylläkin paistaa aurinko, vaikka se on vähän välillä matalalla tosiaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka asu onkin tosi mustapainotteinen, niin jakun vuoksi se ei silti näytä niin mustalta :)

   Poista
 2. Kivan näköiset lasit kummatkin! Mun pitäis varmaan varata aika silmälääkärille.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, osaisi vain nyt sitten valita! :D

   Poista
 3. Onpa kiva asu, yksinkertainen mutta silti niin tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ilmoittautuu yksi uusi lukija! Aivan ihana blogi naisella ja tyylisi on upean klassisen! :) Love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa mukava kuulla, että tykkäät blogistani ja jäät seuraamaan! :) Tervetuloa! Voi kiitos kovasti kehuista :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.