sushi time

Eilen tosiaan teimme ensimmäistä kertaa itse sushia. Oulussa on valitettavasti vain kaksi ravintolaa joista saa sushia, ja toinen niistä on ylihintainen lounasajan ulkopuolella ja toisella taas huonot aukioloajat. Me ollaan monesti mietitty, että pitäisi kokeilla, mutta ollaan ajateltu, että se vie kauheasti aikaa ja on etenkin vaikeaa.

Kuten monista paikoista luin, niin ehdottomasti vaikein vaihe on riisin valmistus. Meilläkään riisi ei ehkä ollut ihan täydellisen oikeaoppista, mutta tarpeeksi hyvin onnistui kuitenkin. Täytteinä meillä sushissa oli lohta, kurkkua, paprikaa ja avokadoa.Oletteko te tehneet itse sushia? Mitä ovat lempitäytteenne?

Huomenna lähdetäänkin mökille, hieman kuitenkin eri kokoonpanolla, mitä aluksi luultiin pienistä informaatiopuutteista johtuen ;) Itse ajattelin ottaa viikonlopun melko rennosti, sillä olen ollut nyt pari viikkoa tosi väsynyt, enkä jotenkin missään vaiheessa ole saanut ladattua akkuja. Vielä pitäisi töissä reilut pari viikkoa jaksaa, joten tämä tulee ihan hyvään paikkaan :) Voi siis olla, että viikonlopuksi blogi hiljenee, mutta mahdollisesti postaan kuulumisia paikan päältä :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Oi, sushia.... Lääääh....... Olen tehnyt itsekin sushia, mutta ei se vain onnistu yhtä makoisasti kuin ammattilaisten tekemänä. Tiukkaa treeniä siis! :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.