ready for sun!

Koska Dubaissa on tällä hetkellä todella kuumat oltavat, ovat aurinkosuojat ja aftersunit erittäin tärkeitä. Prismasta löytyi heinäkuun alussa Piz Buinin aurinkoasvoja alennuksesta ja nappasin sieltä Piz Buinin 30 suojakertoimisen allergy aurinkorasvan mukaan. Vaikken varsinaisesti pala kovinkaan helposti, niin aurinkoihottumaa saan joskus todella paljon. Aurinkoihottumaa tulee joillakin kerroilla tosi paljon ja joskus taas ei ollenkaan, enkä oikein osaa yhdistää ihottuman tuloa mihinkään tiettyyn. Toivottavasti tämä rasva auttaisi välttymään ihottumilta. Tämän lisäksi pitää ostaa varmaan joku toinenkin rasva. Auringonoton jälkeen iho kaipaa kosteutusta ja sitä varten minulla on meille kaksi rasvaa mukaan. Yves Rocherin after sunin ostin jo alkukesästä, mutta en ole tarvinut sitä tänä kesänä kertaakaan, sillä auringonottotuntini voi laskea yhden käden sormin, kuinka säälittävää! Pullo on kuitenkin sen verran pieni, että ostin lisäksi myös Garnierin after sunin, jota olen testannut aikaisemminkin. Lisäksi mukaan lähtee Monoi de Tahiti kuivaöljy, mutta tätä tuskin uskaltaa kovin paljoa siinä kuumuudessa käyttää :)


Olemme Japen kanssa syöneet nyt viikon Vivisanté aurinkokapseleita, jotka auttavat ihoa suojaamaan ennenaikaiselta vanhenemiselta ja palamiselta, suojaavat silmiä ja auttavat ruskettumaan ja pitämään rusketusta yllä. Syön aina ennen reissuja jotain aurinkotabletteja, sillä uskon ettei niistä ainakaan haittaa ole. Valitsin tällä kertaa nämä Vivisantét, koska näissä on betakaroteenin lisäksi paljon muitakin suojaavia ainesosia. Nykyään sitä kuitenkin ajattelee enemmän sitä suojaamista kuin ruskettumista, vaikka toki haluan reissussa hieman rusketustakin saada pintaan.


40°C:n lämpötiloissa tuskin koko päivää jaksaa auringossa maata, mutta eiköhän sitä altaalla ja rannalla tule jokapäivä muutamia tunteja vietettyä. Lisäksi olemme suunnitelleet viettävämme yhden päivän vesipuistossa, ne on vähän semmoinen meidän juttu :D

Jos sieltä ruudun takaa löytyy Dubaissa käyneitä, niin vieläkin otettaisiin mielellämme vinkkejä matkaan! :)

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Moikka,

  olen pitkäaikainen lukijasi, mutta nyt ajattelin vihdoin kommentoida, kun oli sellainen aihe. :)

  Oletko ajatellut, että aurinkokapseleilla olisi yhteyttä aurinkoihottumaan? Olin siskoni kanssa viime keväänä Egyptissä ja saimme kumpikin aikamoiset aurinkoihottumat ensimmäistä kertaa elämässämme. Olen aina ollut ns. hyvä ruskettumaan ja päivetynkin suhteellisen nopeasti, sama siskollani. Ajattelimme kuitenkin, että haluamme kokeilla aurinkokapseleiden hyödyt. Lopputulos oli, että molemmilla oli kammottavat ihottumat ja aurinkokaan ei tarttunut niin hyvin kuin yleensä. :/

  Jos sulla on mahdollisuutta, niin kokeile seuraavalla reissulla ilman kapseleita - sisko teki nyt heinäkuussa niin Kreikassa ja ihottumasta ei ollut tietoakaan. :)

  Ihanaa lomamatkaa jo etukäteen! :)

  terkuin, Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava, että olet lueskellut blogiani pitkään ja nyt kommentoit! :) Yhden kerran olen suoraan voinut yhdistää aurinkoihottuman aurinkokapseleihin ja niitä kapseleita en sen koommin ole käyttänytkään! Mutta sitten joillakin kerroilla olen kyllä syönyt kapseleita, enkä ole saanut ihottumaa yhtään vaan syvän rusketuksen... Eli olen päätellyt, että osa kapseleista aiheuttaa ihottumaa, mutta osa taas toimii niinkuin pitääkin :) Mutta jos nyt ihottumaa tulee, niin ajattelin että ensi kerralla voisi olla kokonaan ilman kapseleita. Ja kiitos kovasti, uskon että lomasta tulee loistava :)

   Poista
 2. Moikka!

  Oon lueskellut blogiasi jo tovin, ja tykkään ! Mukava lueskella juttujasi,kun olet lähtöisin Rovaniemeltä ja itse asustelen täällä : ) Olen miettinyt jo pitkään oman blogin perustamista, mutta mietityttää anonyymien ilkeät kommentit ! Saatko pienen blogin pitäjänä paljon tuollaisia asiattomia kommentteja? Kiitos, jos kehtaat vastailla minulle (jänishousulle:D) !

  t. L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja mukava kuulla että tykkäät blogistani! :) Olen kyllä onnekseni saanut hyyyvin vähän mitään negatiivisia kommentteja! Luulenpa, että ne anonyymit iskevät eniten juurikin niihin suosituimpiin blogeihin, eikä tämmöisiin pienempiin :) Että niiden takia ei ainakaan kannata jättää blogia perustamatta! Varmasti kaikki joskus saa osakseen typerää anonyymikommentointia, mutta ne kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa, niin minäkin olen tehnyt :)

   Poista
 3. Blogissani on sulle haaste :)

  http://reetta-s.blogspot.fi/2012/08/mista-blogini-on-tehty.html

  VastaaPoista
 4. Käytin itse aurinkokapseleita ensimmäistä kertaa viime lomallamme, ja olin suuressa toivossa, että niistä olisi jotain hyötyä. En kuitenkaan huomannut mitään muutoksia, en positiivisia enkä negatiivisia! Usko tabletteihin pysyi kaikesta huolimatta kovana vielä reissun jälkeenkin, ja kaikki napit tuli syötyä. Jää nähtäväksi, ostanko kapseleita enää seuraavalle reissulle... Mutta kuten sanoit, tuskin niistä mitään haittaakaan on. :)

  Ihanaa reissua teille!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.