puhekielto

Ei se flunssa sitten niin helposti laantunutkaan, vaan eilen illalla nousi taas lämpöä. Yöllä nukkuminen oli tosi vaikeaa, kun tuntui ettei hengitys kulje ja kurkkuun sattui aivan älyttömän kipeää. Ei se sitten auttanut muuta kuin tänään mennä uudestaan työterveyslääkäriin. Tuomioksi sain äänihuuli- ja kurkunpääntulehduksen, ja mukaani reseptin antibiootteihin ja puhekiellon. Nyt kotona olen juonut teetä ja syönyt lohduksi dallaspullaa, jotka on minun heikkouksiani, hih! Huomenna olisi kuitenkin lähtö Rovaniemelle, sillä minun pitää saada sieltä lainaan matkalaukku. Pitää kyllä sanoa, että onneksi tämä sairastelu tuli tällä viikolla, eikä sitten vasta ensi viikolla. Lentäminen flunssassa on ehkä pahinta mitä tiedän!


-Lindsay

11 kommenttia

 1. Paranemisia sinne! Ja ai että mun alko tekeen mieli dallaspullaa aamupalaksi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Klara! :) Dallaspulla on kyllä niin namia :D

   Poista
 2. Voi harmitus, puhekielto olisi kyllä aika hankala. Pikaista paranemista sinne, varmasti ennen matkaa paranet ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kai se auta kuin yrittää olla hiljaa :) Kuiskatakaan ei saa, se on kuulemma vielä pahempaa. Joo eiköhän tämä näillä antibiooteilla ala tokeentua :) Kiitos Reetta <3

   Poista
 3. Voi että :/ Toivottavasti paranet ennen reissuun lähtöä, koska lentäminen on jotain niin ärsyttävää ja kipeää flunssassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs se! Vuosi sitten Jenkeistä paluussa olin flunssassa ja se semmoista tuskaa että :/

   Poista
 4. Eiköhän ne antibiootin nopsasti auta niin pääset sitten terveenä reissuun :) En tiedä kyllä pahempaa kuin olla pahassa flunsassa koneessa :/ Paranemisia! Herkut auttaa aina :)

  Hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti auttaisivat pian, olo on kyllä ihan kakka tällä hetkellä :) Kiitos Hansu <3 Ps. Heh pitää vissiin laittaa Japelle viestiä että tuo lisää herkkuja töistä päästyään ;)

   Poista
 5. Pikaista paranemista! Heii minä silloin aiemmin kyselin sinulta vinkkejä lentolipuista Ouluun ja olenkin sinne reilun viikon päästä tulossa :) Kerrohan, mitkä voisivat olla Oulussa näkemisen/kokemisen arvoisia juttuja? Esim ravintoloista tahtoisin kuulla suosituksia :) Muutkin saa suositella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tervetuloa Ouluun! :) Ravintoloista suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Kauppuri5:sta! Sieltä saa varmasti maailman parhaat burgerit :) Sitten Torinrannassa on Pannukakkutalo, jonka makeita pannukakkuja kannattaa myös kokeilla. Muita ravintoloita täällä on mm. kaikki S-Ryhmän perusravintolat Amarillo, Rosso, Fransmanni ja Torero, Stockmannin kyljessä on Ravintola Pannu ja Viikinkiravintola Harald josta saa vähä erikoisempia ruokia.

   Poista
  2. Kiitos kovasti tästä! Voi, tuo pannaripaikka ainakin täytyy käydä ehdottomasti testaamassa! :) :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.