packing plan

Eilen, kun olin vielä paremmissa voimissa, kyhäsin Polyvoressa kollaasin mukaan Dubaihin lähtevistä vaatteista. Dubaissa puketumista rajoittaa se, että olkapäät ja polvet tulisi olla peitossa, tai ainakin jompien kumpien. En siis esimerkiksi aio käyttää lyhyitä shortseja ja hihatonta toppia yhdessä, vaan peitän aina jommat kummat. Huiveja aion ottaa mukaan, sillä ne on helppo heittää hartioille olkapäitä peittämään. Mukaan lähtee tietenkin AX Parisista tilaamani kaksi maksimekkoa, joita ei täällä ole vielä päälläni nähtykään. 


Dubaissa on tällä hetkellä noin 40°C päivisin, eli kuumat oltavat tulee olemaan. Siksi aionkin ottaa mahdollisimman vaaleaa vaatetusta mukaan, etten vahingossakaan ainakaan imisi tummilla vaatteilla yhtään enempää lämpöä itseeni ;D Ostoskeskukset, hotellit ja ravintolat ovat kuitenkin lukemani mukaan hyvin ilmastoituja, joten niihin on hyvä paeta vilvoittelemaan ;) 

Huomenna lähdetään Japen töiden jälkeen Rovaniemelle matkalaukunhakureissulle :) Ensi viikolla saan sitten jo alkaa laittaa kamoja kasaan, iiks jännää! Viikon päästä torstaina olenkin jo Helsingissä ja lauantaina sitten Dubaihin :)

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Nuo maximekot ovat superkauniita!:) Liityin lukijaksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja! :) Tosi kiva, että tykästyit blogiini ja liityit lukemaan! Tervetuloa! :)

   Poista
 2. Ihania nuo maximekot :) Munkin pitäisi tehdä pakkaussuunnitelmaa Turkin reissua varten mutta ideat on kyllä aika vähissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä muakaan ei voisi vähempää kiinnostaa pakkaaminen, mutta eiköhän terveenä taas kiinnosta ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.