L-O-M-A!

Nyt on minun vuoro rallattaa, että "lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin" ja sitä rataa! Eilen kävin töissä vielä muutaman tunnin, sanoin heipat kesän työkavereilla ja vein koko purkalle muffinseja. Puoleltapäivin lähdin sitten ansaitulle kesälomalle! Jotenkin en ihan vielä ole sisäistänyt sitä, että en tule enää menemään tuohon työpaikkaan. Parin viikon päästä työt kuitenkin jatkuu, mutta teen vain yhden vuoron viikkoon kassahommia. 

Tänään olen yrittänyt pakata matkalaukkua. Ei kyllä millään huvittaisi! Yleensä olen innokas pakkaaja, mutta en tänään. Ehkä suuri syy siihen oli se, että minun piti kaivaa silitysrauta esiin ja käydä sillä muutaman vaatteen kimppuun... Nyt on kuitenkin sekin hoidetu ja pakkailut ihan hyvällä mallilla. Oikeastaan laukusta puuttuu enää vain kosmetiikkatuotteet.


Huomennahan minulla on jo lento Helsinkiin, jonne menen päivää aikaisemmin kuin Jape, moikkailemaan jo siskoa. En ota reissuun konetta mukaan, joten blogi ei normaaliin tahtiin tule päivittymään. Yritän kuitenkin saada puhelimella välitettyä pari kertaa reaaliaikaisiakin kuulumisia :) Olen tehnyt pari ajastettua postausta matkan ajaksi, joten ihan hiljaista täällä ei kuitenkaan ole.

Pysykää siis kuulolla! :)

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Mukavaa lomaa! :) Tuo Sophie Kinsellan kirja on tosi hyvä :)

  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olenkin tykänny Sophie Kinsellan kirjoista, hyvä tietää ettei tämäkään petä odotuksia! :)

   Poista
 2. Oikein ihanaa lomaa teille, nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa! Dubai on varmasti mahtava paikka :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.