kun kesä mennyt on, syksy saapuu

Näitä syysvaatekollaaseja on näkynyt jo useammissa blogeissa. Vaikka en odotakaan syksyn tuloa ollenkaan, niin kuitenkin näissä kausien vaihdoksissa on aina jotain kivaa, kun saa ottaa taas "uusia" vaatteita käyttöön. Vaikka eipä tuo pukeutuminen muutu kovinkaan paljoa syksyn tultua, sillä tämän kesän kerrat, jolloin sääret ovat saaneet olla paljaina, voi laskea helposti yhden käden sormin! Omaan kollaasini kokosin vaatteita, jotka tulee varmasti olemaan tiuhassa käytössä syksyn tullessa.

Syksyksi haluaisin ehdottomasti hankki alemmassa kollaasissa olevan harmaan kaulahuivin. Kollaasin huivi on Acnen, mutta voisin ottaa myös jonku hieman budjettiystävällisemmänkin vaihtoehdon. Lisäksi vaatekaappini kaipaa uusia farkkuja ja neuleita.

Kuitenkin ennen totaalista antautumista syksylle on minulla onneksi tiedossa se Dubain reissua (työ tj 9 ;) ) . Siellä aion kyllä ottaa sitten lämmöstä kaiken irti!

-Lindsay

Ps. Tietääkö kukaan mistä Suomesta saisi Hunter kumisaappaille tarkoitettu boot buffer sprayta?

11 kommenttia

 1. Mullakin piti syksyksi saada jokin uusi lämmin huivi. Lopulta päädyin juuri tuollaiseen Burberryn Giant Check Scarfiin perinteisenä Camel-värinä. Hinta oli kyllä melko suolainen jopa hieman alennettuna, mutta jospa se hinta tasaantuisi käyttömäärien myötä. Olen käynyt sitä jo Stokkalla hypistelemässä ja todella lämpimän oloiselta vaikuttaa. Ei haittaa Oulun syysviimat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minä haluaisin juuri tuon hieman vaaleamman värin, kun merinovillainen huivi löytyy jo camelin värisenä! Itse ajattelin kytätä omaani Pukumiehestä ;)

   Poista
 2. tuo pipo on niiin linttamainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahha totta!! :D naureskelinkin tätä tehdessä, että minähän en piposta luovu en sitten millään! :D taisi vielä puolessa välissä kesäkuutaki polkea pipo päässä töihin hahahah! enköhän kohta sen iske jo päähän ;)

   Poista
 3. Toivoisin postausta Oulun vaate- ym kaupoista. Missä tykkäät ite shoppailla ja mihin siellä kannattaa suunnata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausideasta, minunpa pitää tämä ottaa työn alle! :)

   Poista
 4. Heippa!
  Mikäs tuo vaalee takki tuossa alarivissä on?? Minä haluan sen :D

  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Selected Femmen ja olenkin tehnyt siitä postauksen täällä: http://lindsaysdiaries.blogspot.fi/2012/07/valmiina-syksyyn.html

   Poista
 5. Hei, mistä tuo ylimmän rivin neljäs harmaa neule on? Etsiskelen syksyksi juuri tuommoista löysää ja rennompaa neuletta :) harmaana tai sinisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo harmaa neule on DKNY:n. Hyvin samantapaista myytiin tooodella edulliseen Veromodassa! Ostinkin eilen itse sellaisen ja hintaa oli säälittävät 16,95e! ;D Tämä: http://shop.bestseller.com/vero-moda/t-shirts---tops/VLATKAGABYLSTOP/10080851,en_GB,pd.html?dwvar_10080851_colorPattern=10080851_DARKNAVY&forceScope=

   Poista
  2. Hei kiitos vastauksesta :)! pitääkin käydä kurkkaamassa Veromodasta jos sieltä löytyis noita ja jos ei niin tilais tuolta! Toivotaan että löytyisi niin pääsis sovittamaan, että on varmasti hyvä!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.