korttelihaipakka

Eilen torstaina oli Oulussa Korttelihaipakka, joka on jokasyksyinen tapahtuma Oulun keskustassa, jolloin kaupat ovat klo 22 asti auki, ja useissa liikkeissä on erinäisiä tarjouksia. Mekin käytiin kaupungilla pyörähtämässä, mutta Jape pääsi töistä vasta klo 20 ja minullakin loppui jumppa vasta klo 19:20, joten aika myöhään vasta mentiin. Täytyy kyllä hieman kehua itseäni, sillä olen tosi nopsa laittautumaan, jos on tarvis. Jumppa tosiaan loppui klo 19:20, sen jälkeen poljin salilta kotiin, kävin suihkussa, meikkasin, kuivasin hiukset ja valitsin vaatteet ja jo pikkuisen yli kahdeksan olin valmis lähtöön! Tehokasta ;D

Näissä kuvissa tukka näyttää ihan hirveän keltaiselta, vaikka ei se ihan noin keltainen kyllä ole. Ostin tällä viikolla jo uuden hiusvärin, joka on pari astetta aiempaa tummempi. Hieman jännittää, tuleeko tukasta taas ihan ruskea, kun mun hiukset tuntuu imevän hyvin tummempia sävyjä. Haluan kyllä hieman tummemman tukan, mutta kuitenkin vain vähän. Joku tietenkin nyt ajattelee, että eikö kannattaisi mennä kampaajalle, mutta en nyt ennen Dubain reissua nää sitä järkeväksi, kun hiukset haalistuu reissussa jokatapauksessa. Haluan vain piilottaa juurikasvun!Pitkästä aikaa otin käyttöön Zaran shopperin. Laukkua on tullut käytettyä melko vähän, mutta uskon sen saavan paljon käyttökertoja koulun alkaessa, kun pitää mahduttaa laukkuun paljon tavaraa. Tykkään laukusta kyllä ihan hirrrmusesti.


Korttelihaipakan päätteksi oli ilotulitus, mutta tulimme katsomaan sitä omalle parvekkeelle, josta olikin loistavat näkymät. Raketit ei kyllä kovin hyvin vielä melko kirkasta taivasta vasten näkyneet.
Kun raketit loppui, jäi taivaalle leijumaan tuommoisia savupilviä, jotka ei tietenkään pimeällä, jolloin raketit yleisemmin ammutaan, näy.


Tänään ollaan puunattu meidän kämppä lattiasta kattoon ja huomenna meille tulee ihania vieraita Rovaniemeltä! Mahtava viikonloppu tiedossa! :)

-Lindsay

Ps. Työ TJ 7! ;)

4 kommenttia

 1. Kiva asu! Toi laukku on ihan super ihana, haaveilen samasta viininpunaisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin huomasin, että niitä on tullut Zaraan syksyn muotivärissä! :) Sekin näytti kyllä aivan upealta :)

   Poista
 2. Superkiva asu! Tykkään ton neon-topin ja nuden laukun yhdistelmästä :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.