flunssaisen asua

Viikonloppu meni Rovaniemellä lähinnä sairastellen. Perjantai-iltana oltiin tosi myöhään perillä, joten aikalaille heti kaaduttiin sänkyyn nukkumaan. Lauantaina olo oli jo hieman parempi, mutta tunsi kyllä että ihan terve ei vielä ole. Lähdettiin kuitenkin käymään Prismassa ja syömässä, mutta ei me kauhean kauaa viivytty kun piti palata jo kotiin koska puski niin kovasti hikeä päälle!

Otettiin kuitenkin ulkona asukuvat. Nuo hiukset näyttää näissä kuvissa kauhean vaaleilta, mitä ne kyllä ei ole! Tosi vaikea saada tuota sävyä kuviin, kun tuntuu että aina näyttää niin vaalealta.


Onni oli viikonlopun mökillä isin kanssa, mutta sunnuntaina se tuli meitä tervehtimään. Onni on jo tosi isopoika, mutta luonteelta silti aivan pentu! Onni jaksaisi hakea palloa vaikka miten monta kertaa, heittäjältä loppuu voimat aikaisemmin :D


Rovaniemeltä lähti mukaan matkalaukku, jota taidankin ehkä jo huomenna alkaa täyttämään, iiks! Huomenna on viimein työpäivä, mutta oikeastaan käyn töissä vain pyörähtämässä, sillä olen tehnyt tunteja sisään. Tänään olen pitänyt leivontatalkoita. Vien huomenna töihin muffinseja, ja sen lisäksi olen leiponut kakkupohjaa, sillä huomenna kahvistellaan Japen syntymäpäiväkahveja hieman etukäteen.

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Tuo on niin kaunis huivi. Olen metsästänyt sitä tässä jonkin aikaa jo. Harmi ettei saa mistään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi itse ostin omani ajoissa, olisi harmittanut jäädä nuolemaan näppejä! Noita kyllä oli vielä heinäkuussa Mulberryn nettikaupassa, jollen aivan väärin muista. Ovat varmaankin nyt sitten jo loppuneet :(

   Poista
 2. Ihana toi kolmanneksi viimeinen kuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minunkin lempparini! Kuva valottui jotenkin hassusti, joten Onni oikein loistaa <3

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.