!!!

Kuulin tänään loistavan uutisen: Suomeen avataan ensimmäinen Outlet-kylä! Ja tämä kylä tulee vieläpä Oulun seudulle! Nyt jännityksellä odotankin, että mitäköhän liikkeitä kylään mahtaa tulla. Onko veikkauksia? Pääosin liikkeet ovat varmaankin suomalaisia, mutta toivon siellä olevan jotain ulkomaisia yllätyksiä. Tuskinpa kylä tulee olemaan lähelläkään USA:n veroinen, mutta eteenpäin selvästi mennään Suomessakin. Toivottavasti kylä saataisiin pystyyn mahdollisimman nopeaa ;)

EDIT // Uutinen löytyy muun muassa TÄÄLTÄ.Onko muita asiasta innostuneita?

-Lindsay

17 kommenttia

 1. Suomen mittakaavassa tämä tuskin tulee olemaan mitään kovin spektaakkelimaista. Sellaisia OIKEITA merkkituotteita, mitä USA:n outleteista löytyy, ei täällä myydä kuin harvoissa ja valituissa liikkeissä, joten mistä niitä outletin ylijäämäksi tuollaista kylää ajatellen täällä jäisi?

  Veikkaan, että kylä on täynnä Luhta Outletin, Erätukun ja vastaavien tyyppisiä myymälöitä, joiden hinnat vastaa tavallisia alennusmyyntejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en usko, että ainakaan kovin paljoa oikeita merkkituotteita tulee olemaan, mutta jos kohderyhmänä on Oulun seudun, Barentsin alueen ja Pohjois-Skandinavian asukkaat sekä Nelostiellä Lappiin matkustavat niin luulisi siellä jotain hyviäkin juttuja olevan? :)

   Poista
 2. OUNOUOUNOUOUNOU. Toivottavasti siitä tulee mahdollisimman laaja-alainen. <3

  VastaaPoista
 3. Kääk siistiä!! Villi veikkaus että siellä on Luhtaa ja Nansoa, mutta ei ikinä tosiaan tiiä jos jotain huippua mahtuu mukaan myös :) ja todellakin jännää että se tulee pohjoseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nuo varmasti tulee löytymään, kuten myös Iittala ja Marimekko, mutta toivottavasti tosiaan jotain "yllättävämpääkin"! :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. WOOOUU, todella siistiä!! Oli siellä sitten mitä tahansa liikkeitä, niin joka tapauksessa, mahtava juttu, eiköhän sieltä jotain löydä :) Mutta millon tää tulee, joskus kahen vuoden päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä minäkin uskon, että eiköhän sinne edes pari hyvääkin liikettä mahdu! :) Ilmeisesti tuota aletaan vuoden vaihteessa rakentamaan, joten varmaan viimeistään parin vuoden päästä avaa ovensa :)

   Poista
 6. Vautsiii! Innolla odotan mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
 7. Ihan mieletöntä! Odotan niin innolla :)

  VastaaPoista
 8. Jos nyt olis Iittalan, Marimekon ja Pentikin lisäksi edes Nike ja Tommy Hilfiger, niin olisin tyytyväinen. Pahasti pelkään, että siellä ei mitään oikeita outlet-liikkeitä juurikaan tule olemaan, vaan noita tusinasarjan perus seppälää, lindexiä yms. mitä muuallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehdessä luki, että tulee kuulemma sellaisiakin liikkeitä, mitä vielä ei Suomessa olekaan! :)

   Poista
 9. kalevassa oli että aukeis ens vuoden puolella:)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.