asua ja ihania asusteita

Eilen illalla lähdimme vielä Japen, Saaran ja Saaran poikaystävän kanssa syömään kaupungille Kauppuri5:seen. Otimme uudella objektiivilla ensimäistä kertaa asukuvat ulkona, ja saanko vielä kerran hehkuttaa? Ero on mielestäni melko huikea, vai mitä tuumitte? Otettiin kuvat kyllä tosi tosi nopsaa, sillä en viitsinyt seisottaa muita muutamaa sekunttia kauempaa. Bloggeriin siirrettäessä kuvista tulee kylläkin epäselvempiä, muilla samaa ongelmaa?

Päälläni oli uusi torstaina Korttelihaipakasta ostettu Veromodan neule. Neule on tosi kiva tuollainen lörttömalli, se on 100% puuvillaa ja hintaa oli 16,95e! Olisin halunnut saman myös tummansinisenä, mutta sitä väriä ei valitettavasti ollut. Mielettömän mukava päällä


Saaralla omistaa aivan iiihania vaatteita ja asusteita, ja tälläkin kertaa hänellä oli mukana kaikkia ihania herkkuja, joita minun piti tietenkin heti testailla itselleni ;) Allaolevat asuteet eivät siis valitettavasti ole minun, vaan Saaran. (Saara, jos nuo joskus sinulta katoaa, niin älä ainakaan epäile minua syylliseksi! ;) )


Oli kyllä huippu mukava päivä ja ilta! :) Tänään ollaan Japen kanssa nautittu omatekoisesta brunssista ja minä olen surffaillut Dubaista kertovilla sivuilla! Viimeinen kahden viikon odotus on nyt lähtenyt käyntiin ja voi olla, että tulen hehkuttamaan näiden kahden viikon aikana matkaa melko paljon ;)

Leppoisaa sunnuntaita!

-Lindsay

13 kommenttia

 1. Onko tuo huivi Denim vai Lurex? Onko pysynyt kunnossa ja ilman nyppyjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ole lurex. Kyllä se minun mielestäni oli tosi hyväkuntoinen, mutta koska oma huivi ei ole kyseessä en tiedä miten paljon sitä on käytetty jne.

   Poista
 2. Heippa! Kantsii pienentää kuvat ennen niiden lataamista bloggeriin, sillä blogger pienentää automaattisesti noita kuvia ja sitä kautta laatu kärsii melko pahasti. Jos ne pienentää ite ennen lataamista niin saa säilytettyä laadun. Tietty jos pienennät jo, niin sitten tää meikän neuvo on melko turha... :)

  Objektiiviin rakastuminen, ah se on niin helppoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka vinkistä! :) Enhän minä koskaan ole jaksanut kuviani pienentää, hih. Kannattaako kuvat pienentää ihan suoraan tuohon blogissa käytettävään kokoon?

   Poista
  2. Joo niin mää ainakin teen, saa sitten tasan sen kokoisia kuvia kuin ite haluaa. Kun lataat kuvan niin valitse vaan alkuperäinen koko kuvien kooksi. :)

   Poista
 3. Onko ystävälläsi blogia? :) Lörttöneuleet<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Saaralla kuitenkin Michael Korsin kello ja Tory Burchin ballerinat?

   Poista
 4. Sulla on tosi kiva blogi ♥ sait lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ompa mukavaa kyn tykkäät! :) Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 5. Asusteilla tosiaan saa vaikka mitä aikaan vaikka ei olisikaan aina kalleinta merkkiä. Tosin LV:n tuotteet ovat kyllä tyylikkäitä ja laadukkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa :) Tässä postauksessa satuin vain ihastelemaan ystävälläni mukana olleita ihanuuksia! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.