asu 18/8/2012

Tittidii käytiin eilen ostamassa uusi objektiivi, josta täällä jo aikaisemmin käyttökokemuksia kyselinkin. Mitä nyt muutamia kuvia olen uudella objektiivilla ehtinyt räpsiä, niin olen kyllä ollut todella tyytyväinen! Pitää nyt kovasti alkaa harjoitella tämän käyttöä niin saa sitten reissusta kivoja kuvia!

kiva juurikasvu ;)
illaksi herkkuja

Kokeiltiin asukuvien ottoa sisätiloissakin, ja kuvista tuli huomattavasti parempia kuin tavallisella kameran rungon mukana tulleella objektiivilla, vaikka ei nämäkään vielä mitään malliotoksia ole. Ulkona otetut kuvat onkin sitten aivan älyttömän tarkkoja ja ero on aivan mieletön entiseen verrattuna! Tässä allaolevassa asussa kävin tänään kaupungilla ystäväni Saaran kanssa, joka oli Rovaniemeltä täällä käymässä.


Tuli nyt kuvaukseen taas aivan erilainen innostus kun kuvien laatu on aivan eriluokkaa :)

-Lindsay

12 kommenttia

 1. Kunnon objektiivi vaan tekee niin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!! :) Jokuhan varmasti osaisi ottaa hienoja kuvia tuolla perus objektiivillakin, mutta tälläiselle heikommalle kuvaajalle on tälläinen hyvä ;)

   Poista
 2. Ootpa kaunis :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Näinkin teidät kaunokaiset uppotuneena keskusteluun Robertsilla :). Bloggaako ystäväsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, minä en kyllä hoksannut sinua! :) Ei hän valitettavasti bloggaa, ainesta kyllä ois! ;)

   Poista
 4. kysymys: sori jos muista postauksista löytyisi tietoa mutta oon nyt vähän kiireessä asian kanssa; osaatko kertoa ton laukun koon nimen? (large hamiltonhan on se tosta vielä isompi mutta toi toisiksi isoin?) ja toiseksi ehkä vähän vaikea kysymys; mahtaako 13-tuumainen macbookki mahtua sisään? :D en tiedä yhtään mikä kone sulla on, mutta itse olen harkinnut vastaavaa mustana koululaukuksi mutta en ole päässyt testailemaan mahtuuko kone sisään. jos siis osaat yhtään sanoa tai arvella, olisin tosi kiitollinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Hamilton Large Tote on tämän laukun virallinen nimi :) https://stockmann.com/p/fi/MICHAEL-Michael-Kors-Hamilton-nahkalaukku/95286?itemId=95287 tämä on sama. Ja itsellänikin Macbookpro löytyy ja testasin juuri mahtuuko laukun sisälle ja kyllä se sinne sujahti ihan hyvin! :)

   Poista
  2. Kiitos nopeasta vastauksesta :)
   mahtaakohan tästä olla sitten erilaista versiota, sillä musta tämä http://coolspotters.com/handbags/michael-kors-hamilton-padlock-large-tote-bag/photos_videos/881155#medium-881155 vaikuttaa paljon isommalta? :o näyttää olevan leveämpi malli ainakin... hmm! :D

   Poista
  3. Joo tuo on isompi koko. Tuon nimen tarkistin vielä Michael Korsin sivuilla ja virallinen nimi tuolle mun laukulle on se large tote :)

   Poista
  4. Okei kiva :) Sitten vielä sellanen kysymys, että missä kunnossa sun laukussa noiden kahvojen saumat on? Ne kohdat jossa on se muovisen oloinen päällyste piilottamassa kahvan sauman, pitkin koko kahvaa. Useissa laukuissa ne tuntuu kuluvan ja päällyste irtoilevan, jopa joissain merkkilaukuissa. Kuinka kauan olet laukkua käyttänyt ja onko kulumisen merkkejä? :)

   Poista
  5. Ne on kyllä ihan hyvässä kunnossa, ei minkään näköistä kulumaa näy :) Laukku on tosiaan vuoden vanha, mutta en sitä läheskään joka päivä käytä kun noita muitakin laukkuja löyty :) Eli missään ultimate kovassa käytössä laukku ei ole ollut...

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.