akut ladattu

Viikonloppu oli aivan paras. Nyt on kyllä akkuja latailtu roimasti ja tälläinen totaalirentoutumis viikonloppu tuli kyllä tarpeeseen! Tänään en pitkästä aikaa haukotellut töissä juuri ollenkaan, kun muun muassa viime viikon loppupuolella oli suu ammollani koko ajan.

Perjantaina startattiin töiden jälkeen auto kohti Ylitorniota ja käytiin matkan varrella Ruotsin puolella kaupassa. Oltiin aika myöhään illasa perillä ja siinä sitten saunottiin ja syötiin ja itse menin puoleltaöin nukkumaan ja sammuin aikalailla heti! Muuten viikonloppuun kuului muun muassa runsasta herkuttelua, lukemista, dartsin peluuta ja leipomista. Koko viikonloppu tuli hengattua aikalailla pinkissä jumpinissa, joka on kyllä ihan paras rentoutumisasu.


Se starttasi tänään viimeiset kaksi kokonaista työviikkoa käyntiin, ja tasan kahden viikon päästä tiistaina alkaa viimeisen työpäivän jälkeen minulla puolentoista viikon loma ennen kouluun paluuta! Mutta sitä ennen on viikonlopuiksi suunniteltuna kaikkea kivaa, joten eiköhän tämä aika nopsaa mene :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Eikä, tuo pinkki Jumpin on niin ihana!! ♥

    VastaaPoista
  2. Multa on menny täysin ohi blogikirppis Oulussa! Ehkä ensi kerralla sitten mieki ees pyörähdän siellä! Kirppispussit oottaa kylläkin innolla pääsyä esittäytymään! :)

    ps. kiva blogi! <3

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP



Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.