viime viikon liikunnat

Viime viikolla otin itsenäni taas niskasta kiinni ja aloin käymään jumpalla ihan kunnolla. Alkukesästä (tai no voiko tätä kesäksi edes sanoa) polvet oli puolimaratonin jälkeen tosi kipeät, joten kesäkuu meni aivan löllöillessä. Ja sen kyllä huomaa! Nyt kuitenkin pyrin taas käymään urheilemassa vähintään sen kolme kertaa viikossa. Viime viikon liikunnat näyttävät tältä:


Jalat kyllä kiittää, sillä melko jalkapainotteisia jumppia tuli käytyä. Mutta ortopedi neuvoikin minua tekemään reisilihaksia ja muitakin jalkalihaksia, jotta kivut polvissa vähenisi. Polviin aina silloin tällöin hieman sattuu, muttei niin paljoa, että se häiritsisi. Tästä se kunnonkohotus taas lähtee.

-Lindsay

9 kommenttia

 1. Hyvähyvä! Siitä se taas lähtee. :) Itellä lähteny jo melkeen käsistäkin, mutta mielummin näin päin kuin että makaisi sitten vaan sohvalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivottavasti! Salilla kävisi kyllä vaikka kuinka paljon, jos olisi enemmän aikaa! :D

   Poista
  2. Itelle jäi aikaa sen jälkeen kun valmistuin (ei kotitehtäviä tai tenttejä..) ja lopetin tv:n katsomisen ja vähensin koneella oloa. :) Niihin meni ennen eniten aikaa. :)

   Poista
  3. Minä en onneksi katso juuri yhtään tv:tä. Netissä tulee kyllä istuttua ihan liikaa :D mutta kyllähän se ihan kiva ois jos töiden ja salin lisäksi jäisi aikaa esim. parisuhteelle ;D mutta ehkä nyt taas aluksi tuo 3-5krt/vko riittää, enempi voisi alkaa kyllästyttää ja sitte en kävis taas ollenkaan :D

   Poista
  4. Meillä on Juhollakin niin paljon pakollista ohjelmaa, että ollaan totuttu näkemään vain muutaman kerran viikossa. :) Ois varmaan eri asia, jos asuttais yhdessä tms. :) Kyllä 3-5x viikossakin on jo tosi hyvin! :)

   Poista
 2. hei jos käytät heiaheiaa nii siel pitäs olla rpv nimellä rvp :D muistaakseni olen joskus löytänyt sillä nimellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen yrittänyt kyllä etsiä, mutten ole löytäny! pitääpä etsiä vielä :D

   Poista
 3. missä käyt salilla? oon ite muuttamassa viikon päästä sinne ouluun opiskelemaan niin haluisin löytää hyvän liikkumispaikan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn Liikuntakeskus Hukassa. Ehdottomasti Oulun paras, suosituin ja monipuolisin liikuntakeskus! Mutta samalla myös kalleimmasta päästä... :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.