väkertelyä

Nelly.com ei välttämättä ole lempparikauppojeni kärkipäässä, mutta hauskimmat ja innostavimmat kisat se kyllä järjestää! Tykkään kovasti väkertää eri juttuja kuten joulukortteja, syntymäpäiväkortteja, äitienpäiväkortteja yms., joten kaikki kilpailut joissa oikeasti saa tehdä jotain itse ja käyttää edes hieman luovuutta, innostavat minua. Viime vuosina Nelly:llä ollaan väkerrelty ainakin bikineitä, mekkoja ja vaatekollaaseja. Tämän kesän kilpailussa väkerrettiin laukku, ja vaikken mitään voittoa havittelekaan niin itsekin tein omani, joka on kuvassa alla:En tiedä mikä sai minut inspiroitumaan ja tekemään näinkin räväkän laukun, mutta omaa silmääni se miellyttää. Laukku sopisi hillitympiin asuihin ja toisi niihen kliseisesti "sitä jotain". Mieluusti ottaisin tuollaisen, jossa seepra-kuosi olisi mokkanahkaa ja pinkkiosa tavallista nahkaa.

Kilpailussa jatkoon pääsee 100 eniten ääniä saanutta laukkua ja niistä jury valitsee voittajat. Jos joku innostui laukkua suunnittelemaan, niin se onnistuu täällä. Oma suunnittelemani laukku löytyy täältä.

Innostutteko te tällaisista kilpailuista?

-Lindsay

1 kommentti

  1. Hei tuo sun laukku pääsi Mungolifen Annan top10 suosikkeihin :D !

    Itse suunnittelin silloin siinä mekkokilpailussa mekon. Nuo on kyllä kieltämättä tosi mukavia ajantappo-värkkäilyjä.
    Oon miettiny, että vois itsekin jotain laukkua värkätä, kun olisi aikaa :D.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.