tapaus Ideapark

Sunnuntaina kävimme taas lounastamalla siivillä Hookissa ja sen jälkeen otimme navigaattoriin suunnaksi Lempäälän ja tarkemmin ottaen Ideaparkin! Luin ihan sattumalta netistä, että Ideaparkiin on Tampereelta vain 17 kilometriä, en ollut yhtään ajatellut edes sitä. Kerta noin lähellä oltiin niin olihan se pakko käydä katsomassa.

Vielä ennen ostoskeskukseen meno oli ilme iloinen, mutta hieman myöhemmin oli fiilikset jotain aivan muuta.

paita Lindex // kengät Converse

Olin melko pettynyt Ideaparkin tarjontaan, sillä liikkeet oli melko peruskauraa ja erikoisemmissa liikkeissä ei enää juurikaan ollut kokoja kivoissa jutuissa. Pari asiaa kuitenkin löysin, joista kylläkin vain toiset selvisi kotiin Ouluun asti. Ensimmäinen ostokseni oli jo pitkään etsimäni bleiseri Mangosta. Bleiseri ei kuitenkaan valitettavasti ollut hallussani 15 minuuttia kauempaa. Kiertelimme pari kauppa Mangon jälkeen ja kävin wc:ssä ennen kuin menin testailemaan eräitä aikaisemmin löytämiäni kenkiä. No kenkiä sovitellessa sitten tajusin, ettei ostoskassi ole enää mukanani! Oletin heti, että pussukka on jäänyt wc:hen ja lähdinkin sinne juoksujalkaa. Eipä ollut pussia enää käymässäni wc-kopissa. Kävin kysymässä infosta, oisiko joku kiltti vienyt sitä sinne. Ei ollut. Kiersimme ne pari kauppaa, joissa olimme Mangon jälkeen käyneet, mutta pussukkaa ei näkynyt. Lopuksi menin vielä kerran kysymään olisiko pussi infossa. Ei tietenkään ollut. Pussin löytäjä oli ilmeisesti tykännyt sisällöstä sen verran, että oli päättänyt pitää sen itsellään :/ Ikävää kun noin epärehellisiä ihmisiä löytyy. Vessaan oli pitkät jonot ja varmasti minun jälkeen koppiin mennyt huomasi pussin heti, mutta ei sitten viitsinyt huikata minulle siitä... Se siitä bleiseristä sitten, toivottavasti sen löytäjällä on todella paha mieli. Onnekseni matkavakuutus korvasi ostosumman, mutta mielummin olisin kyllä ottanut sen jakun! Oli kyllä melko surkeat fiilikset siinä vaiheessa kun jakun olin hukannut, enkä ollut varma korvaako vakuutus. En todellakaan pyöriskele niin rahoissa, että voisin heitellä viiskymppisiä tosta noin vaan!

Mutta se toinen ostos, nämä sain itseasiassa Japelta <3 Olen etsiskellyt täydellisiä loafereita, jotka olisi tarpeeksi kapeat ja istuisi hyvin jalkaan. Marc O'Polosta löytyi aivan ihanat nahkaiset loaferit -50% alennuksesta. Nämä näyttää jaloissa tosi kivoilta ja oli aivan mielettömän hyvät jalassa! Pieni korko tekee niistä entistä mukavammat.Nuo pikkuiset tupsut ovat täydellinen piste iin päälle :)


Mitäs tykkäätte? :)

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Ei vitsi miten karsean huono munkki!! Onneksi matkavakuutus kuitenkin korvasi, ettei menny rahat ihan hukkaan.

  Määki unohin viime syksynä marimekon kassin lindexin sovituskoppiin ja tajusin vasta anttilan kohdalla, että sinne se kassi jäi. Onneksi mulla sattu olemaan just sisäänajossa uudet korkkarit joilla koikkeiloin sitten täysillä sovituskoppiin, missä kassi onneksi vielä odotti. Että unohtelee ne muutkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ärsytti! Ja muutaman kerran hakattua päätä seinään, että miksi sitä on niin huolimaton! :D Sinulla kävi parempi tuuri kun pussukka odotti vielä kiltisti pukukopissa :)

   Poista
 2. Onpa tympee juttu sen bleiserin kanssa :/ Mutta ihanat nuo kengät :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, mutta oma moka! :/ ja kiitos! :)

   Poista
 3. Ihanat kengät!
  Kävipä sulla huono tuuri, varmasti harmittaa. :/ Inhottavan epärehellisiä ihmisiä!
  Mä aina shoppailureissuilla laitan pienimmät pussit laukkuun ja sitten unohdan ne sinne, ja oon ihan paniikissa että onko ne jääneet johonkin! :D On mulla joskus tainnut jäädä joku pussukka vessaan mutta on onneksi löytyneet sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mullakin olisi hyvin mahtunut pussi laukkuun, mutta eipä tullut sinne laitettua! :/

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.