pallomaha

Lähdin eilen parin kaverin kanssa piipahtaan terassilla kun täällä oli niin lämmin ilta. Oli kyllä tosi mukava ilta. Terassi ja Torinranta oli aivan täynnä iloista porukkaa, kyllä nämä ilman lämpenemiset vaikuttaa varmasti ihmisten mielialoihin, positiivisesti. 

Sain viime postauksen kommenttiboksiin kysymyksen "oletko raskaana?", jolla repesin täysin. Ei, en todellakaan ole :D Katselin itsekin noita kuvia ja tuumasin, että tuo raitatopin raitojen asettelu tosiaan saa sellaisen pallomaha-illuusion aikaiseksi, tosi imartelevaa :D Näissäkin asukuvissa tuli sitten laitettu löysä toppi päälle, harvoin vaan tulee laitettu ihonmyötäisiä yläosia päälle kun viihdyn paljon paremmin hieman rennommissa. Täytyy kuitenkin myöntää, että kyllä masuni on hieman kasvanut viime kevään treenausinnon jälkeen (joka nyt on tipotiessään), mutta ihan muista syistä (syitä: karkit, jätskit, hampparit, wingsit, subit, ranskikset...). Mutta eikös kesällä kuulu nauttia elämästä ja minulle nauttimiseen kuuluu olennaisena osana ruoka ;) Olenko ainoa?

toppi Lindex // shortsit ja vyö H&M


Olen saanut iiiihan pikkuisen jopa väriä pintaan, kun olen töiden jälkeen istuskellut pihalla ja lukenut kirjaa, mutta kaukana ollaan vielä siitä optimaalisesta ruskettumisesta ;) Mutta mielestäni iho näyttää heti kivemmalta kun on ede hieman päivetystä pinnassa, ainakin itselläni.

Jäin siis eilen Ouluun, mutta tänään lähden Rovaniemelle. Olen siellä sitten maanantaihin asti, kun olen ottanut sen päivän vapaaksi töistä. Palaillaan sitten sieltä! :)

-Lindsay

9 kommenttia

 1. Valitettavasti et ole ainut, jonka nautintoihin kuuluu oleellisesti ruoka :D

  VastaaPoista
 2. Enpä kyllä hoksannut tuossa aikaisemmassa postauksessa, mutta nyt kun katsoo uudestaan ni kieltämättä vähän hauskasti menee tuo paita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en minäkään ajatellut asiaa ennen tuota kommenttia :D

   Poista
 3. Et todellakaan ole ainut, täälläkin tykätään ruuasta liian paljon eli kroppa ei todellakaan ole keskivartalon kohdalta rantakunnossa (vaikka liikkumassa jumpissa käynkin) ja todennäköisesti ei tule koskaan olemaankaan :D.
  Itse olen varmaan ne geenit perinyt, että kaikki ylimääräinen kertyy vatsaan ja jos haluan sen littanaksi tai edes vähän niitä lihaksia näkymään, niin mun täytyy lopettaa syönti oikeasti kokonaan tai olla keittoruualla koko loppuelämä :D.
  Ja pikku hiljaa olen päätynyt siihen lopputulokseen, että ruoka on liian hyvää, joten pömpöttäköön ennemmin sitten :p.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en minäkään tule koskaan olemaan mikään timmi lihaskimppu tai laiheliini, mutta haluaisin ehkä hieman kiinteytyä. Mutta ehkä sitten kesän jälkeen aloitan treenaamisen taas kunnolla, mutta hyvästä ruoasta en luovu ;)

   Poista
 4. Olen ihan samaa mieltä, elämästä (ja herkuista) pitää nauttia. Langanlaihat eivät ole edes kauniita mielestäni. Minusta sinulla on terve asenne tuohon syömiseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en pidä langanlaihoista, mutta kiinteistä vartaloista kyllä, mutta omani ei sitä tällä hetkellä ole. Mutta kesän jälkeen on hyvä alkaa kunnolla treenaamaan, ruoasta en pystyisi luopumaan koskaan ;D

   Poista
 5. Hah mulle myös ruoka on suuri nautinto :D Et ole siis ainut! Etkä sä näytä miltään pallomahalta, höpöhöpö-juttuja.. :)
  Ihanan värinen tuo toppi!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.