Muistutus: Oulun blogikirppis la 4.8 klo 9

Muistutus vielä blogini Oululaisille tai lähistöllä asuville lukijoille lauantaina järjestettävästä blogikirppiksestä! Itsekin olen siis menossa myymään, ja kaikki myyjät löytyvät tapahtuman Facebook sivuilta eli TÄÄLTÄ. Olen tässä pitkin kesää kaivellut kaappeja ja yllättävän paljon sieltä löytyikin myyntiin lähtevää. Kokosin kollaaseja osasta minun pöydästäni löytyvistä tuotteista.


Osa tuotteista on vielä pesukoneessa, enkä millään jaksanut kuvata kaikkia tuotteita. Tässä ei todellakaan ole siis kaikki, vaan näiden lisäksi myyntiin tulee mm. hameita, shortseja, housuja, farkkuja, takkeja ja sisustustavaraa. Eikä kuvissa toki kaikkia yläosiakaan ole. Kaikki hinnat tulee olemaan siinä 1-10 euron välillä. Varatkaa mieluiten pientä käteistä mukaan! :)

Tulkaahan kaikki paikalle, ellette sitten ostomielessä niin ainakin moikkaamaan! Olisi tosi kiva tavata siellä ruudun toisella puolella olevia lukijoita! :)

-Lindsay

24 kommenttia

 1. Voi kun pääsisi mukaan kirppistelemään, monia ihania juttuja näkyy olevan sinun kirppiskasassa! (: Varsinkin tuo helmikaulakoru on to die for! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, junalippu Ouluun ja mukaan vaan! ;D Minäpä ilmoitan sinulle jo kukaan ei kaulakorua kirppiksellä huoli omakseen! ;)

   Poista
  2. Hahaa, tulisin varmaan oikeasti jollei lauantaille olis jo menoa! :D Kiitos, vaikka epäilen kyllä että tuo ihanuus menee heti ekana kaupaksi. (:

   Poista
 2. Voi ei miten kivoja juttuja! Olisitte järkänneet vasta kuukauden päähän, niin mäkin olisin päässyt mukaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, olispa ollutkin tuuri jos olisi sinun reissun kohdalle sattunut! :)

   Poista
 3. Tuossa alarivillä on todella kauniin näköinen huivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi nätti, mutta jostain syystä en osaa käyttää sitä :/

   Poista
 4. Ei perhana kun tekis mieli tulla tuonne! Valitettavasti pitää mennä sukujuhliin... :( Mutta hei, jos tuo sininen huivi ei mene kaupaksi, niin ilmoita mulle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! :( Minäpä ilmoitan jos huivi ei mene kaupan ;)

   Poista
 5. paljon toi hajuvesi maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm en oikeastaan vielä ole sen tarkemmin ajatellut hintoja, mutta tosiaan max. sen 10e. Sitä on kyllä tosi vähän käytetty ja itse tietenkin olen maksanut siitä yli 40e :D

   Poista
 6. Mulla on kans toi viimeinen v.pun mekko ja ostin sen itekin kirppikseltä :D kiva ku järkkäätte Ouluunki, pitäs järkätä Rolloon taas uus.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mekko on kyllä kaunis, mutta ei valitettavasti ole minulla saanut ansaitsemiaan käyttökertoja :/ on kyllä tosi mukavaa tämmönen, toivottavasti säät suosii!

   Poista
 7. Voi kunpa en olisi "jalattomana"!! Olis niin kiva tulla ja laittaa myyntiin omiakin vaatteita/kenkiä, mutta yksin kun en täältä kotoa liikkeelle kaupunkiin pääse..

  Ja ihana tosiaan tuo helmikoru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä harmi kun sinulla on se jalka vielä toipilas :(

   Poista
 8. Moi, ootko sä pukumiehessä töissä? Millä osastolla? Jos tulisin joku päivä moikkaan :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole pukumiehessä, s-ryhmällä kyllä :) aiotko tulla kirppikselle?

   Poista
 9. Toivottavasti lauantaina ois kiva sää. Tällä hetkellä tosin ainakin ilmatieteenlaitos ennustelee sadetta, mutta tänä kesänä ei oo kyl ainakaa Oulussa voinu luottaa sääennustuksiin, niin toivotaan että tuokaan ei pidä paikkansa :D Jos sää on hyvä, niin tuun varmaankin katselemaan mitä on myytävänä kenenkin kojussa. Olisin itekin tullut myymään jos oisin saanu tavaraa kasaan tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Toivottavasti ei sada sillä sehän kyllä peruuttaa sitten kirppiksen, kun tavarat kastuisi :(

   Poista
 10. Olin aikonut tulla, mutta lähdemmekin la aamuna pikku reissuun!

  VastaaPoista
 11. Onpa kivoja juttuja! Onko tuo oikeassa alakulmassa oleva vaaleanpunainen toppi vai mekko? Mitä kokoja nämä vaatteesi muuten ovat? Voisi hyvin tullakin käymään kun asun sen verran lähellä toria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mekko :) vaatteet on koko xs-m! Tulehan ihmeessä käymään!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.