kellohimotuksien top 3

Jos muita koruja tai asusteita ole ylläni, niin lähes varmasti kuitenkin löytyy ranteestani kello. Tykkään isoista ja pyöreätauluisista kellosta, ja kokoelmiini kuuluukin kuvan vasemman ylänurkan kellot. Lisää on kuitenkin saatava ja tällä hetkellä top 3:ssa on oikean alanurkan kellot. Ruusukultainen kello sinisellä kellotaululla on keikkinut listan kärjessä jo pitkään, mutta se on viime aikoina saanu pari kovaa haastajaa. Kultainen kello sinisellä kellotaululla (todellisuudessa tummansininen eikä noin kirkas kuin kuvassa) on näkynyt muutamissa blogeissa on ja on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan upea. Myös tuo multicolor malli, jossa on kullan ja hopean lisäksi ruusukultaa näyttää todella herkulliselta ja hyvällä tapaa erilaiselta ja sitä voisi pitää kaiken väristen korujen kanssa.


Kellon osto ei kyllä ole ihan lähiakoina ajankohtainen, sillä olen suunnitellut ostavani sen vasta kun pääsen seuraavan kerran Jenkkeihin tai joku ystäväni käy siellä. Tietenkään en aio panna hanttiin jos jostain löytyy vaikka hyvästä tarjouksesta tai alekoodi ;) 

Mikä teidän mielestänne on kivoin ja sopisi joukkoon kolmanneksi? 

-Lindsay

11 kommenttia

 1. Tiesitkö että muitakin _kello_merkkejä löytyy maailmasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä tiedän, mutta miksi ostaisin kelloa joltain muulta merkiltä, jos en löydä niiden valikoimista itselleni niin mieluisia? Tykkään myös Marc Jacobsin kellojen ulkonäöstä, mutta olen kuullut niiden olevan huonolaatuisia ja kellon pinnoituksien rapautuvan helposti pois. Totta kai ostaisin mielelläni heti Rolexin kellon, jos minulla olisi niihin varaa. Joten sillä välin kun Rolexit ovat vain kaukaisina haaveina, ostan kelloni siltä merkiltä, jonka kellojen hinnat sopivat budjettiini ja ulkonäkö miellyttää :)

   Poista
 2. Itse haluaisin nyt korssilta sinitauluisen kellon. Minusta ne näyttää nyt niin hyviltä ainakin omaan silmääni. Tuo ruusukultainen on tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ruusukultainen on livenä aivan upea, kun näin sen Münchenissä! :)

   Poista
 3. Jos haluat, voin tuoda sulle Jenkeistä lokakuussa kellon! Suomen tilille vaan rahat ja tarkka speksi, mitä haluat. Oon tulossa Ouluun taas 15.10. Oon siis vieläkin täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tarjouksesta!! :) Minäpä katselen meidän Dubain reissun jälkeen rahatilanteen, voi olla että siellä rahaa tulee palamaan, mutta jos jää kellon verran ylimääräistä niin miksipäs ei! :)

   Poista
 4. Minunkin silmää miellyttää MK:n kellot tosi paljon ja kaksi kelloa kyseiseltä merkiltä löytyykin tällä hetkellä itseltäni :) Enpä minäkään ihan heti merkkiä vaihtaisi kun näihin niin kovasti olen mieltynyt :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Korsilta löytyy kyllä upeite kelloja, enkä ymmärrä miksi pitäisi ostaa muun merkin kelloja jos näistä tykkää eniten :)

   Poista
 5. Ah, tuo sinitaustainen, muutoin kultainen kello!<3 Todella kaunis! Pidän itse harvoin kultaisia asusteita, mutta toi toimisi kyllä arkeen esimerkiksi farkkujen kanssa tosi kivasti! :) Mulla on "hopeinen" Korsin kello ja oon kyllä ollut tosi tyytyväinen siihen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä upea! Mutta mietityttää se, että kun kultainen jo löytyy, että pitäisikö nyt taas jotain muuta... hmm on tämä vaikeaa ;D

   Poista
 6. Mulla ei olekaan vielä yhtään Korsin kelloa ja mietinkin,että lomarahoilla voisi ostaa tuon sinitaustaisen! Se on niin ihana<3

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.