haaveissa loma

Kuvailin eilen parvekkeelta taivasta, kun se näytti illalla auringonlaskun aikaan tosi hienolta. Eipä tuota itse taivasta paljoa noiden pilvien takaa kyllä näkynyt.
Tänään olen käynyt aamupäivästä jumppailemassa ja sitten vain oleskellut. On ollut kyllä tosi kivat ja rentouttavat nämä kolme vapaapäivää. Eilen oli ihana viettää sunnuntaita, kun tiesi ettei seuraavana päivänä vielä tarvitsekaan mennä töihin. Olisipa ihana viettää joskus vaikka kuukausi niin, ettei oikeasti tarvitsisi tehdä mitään mitä ei huvita. Eli toisin sanoen lomailla :D Onhan minulla syyskuussa 10 päivää lomaa, mutta koulu alkaa jo siinä heti ennen kuin ehdimme edes reissusta takaisin, niin eipä sekään on stressitöntä lomaa. Toisinaan kadehdin niitä bloggareita, joiden ei tarvitse tehdä meidän tavisten tapaan "normaaleja töitä", vaan elättää itsensä blogillaan. Kyllähän siinä sitten ehtisi itsekin vaikka kahdesti päivässä salille, jos siltä tuntuu! Mutta sillä välin kun suurta lottovoittoa ei kuulu, ja joudun vielä käymään normaaleissa töissä, haaveilen edes siitä lomasta ;)

-Lindsay

11 kommenttia

 1. Vau mikä taivas! Heh, minusta tuntuu oudolta ajatella, että voisi elättää itsensä ihan vain kuvailemalla ruokiaan ja päivän kulumista ;) Mikäs siinä! :D

  Kivaa viikkoa sinne, koitetaan jaksaa niissä töissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hassulta ja helpolta! Ja silti rahaa riittää ostelemaan merkkilaukkuja yms. tuon tuosta ;) Mutta enpä minä tuossa suosittujen bloggaajien asemassa muuta kadehdikaan kuin vapautta. En tiedä olisiko kovinkaan kivaa, jos ei minnekään voisi mennä ilman, että joku tunnistaa sinut! Vaikka tämä mukava harrastus onkin, niin kyllä ne urahaaveet on jossain ihan muualla :)

   Poista
  2. Tähän on ihan pakko kommentoida. Itse on bloggaa, vaan olen ihan lukija.

   Tää on ihan älytötä, sillä todella moni bloggaaja on puolen vuoden sisällä lopettanut päivätyöt ja alkaneet bloggamaan työkseen. Mietin vaan, että miltä se näyttää tulevaisuudessa heidän CV:issä. Onko hyvä asia vai ei? että onko parempi että on "oikeissa" töissä vai kirjottelee päivistään ja reissuistaan nettiin? Postauksia näillä tulee monta kertaa päivässä ja sisältää IHAN liikaa mainostusta, on alkanut menemään ihan maku! Näille sponssataan matkoja, joista he kirjoittavat, onhan niitä ihan kiva lukea, mutta harvalla lukijalla on itsellään varaa kustantaa samanlaisia matkoja itse ja saa siinä kohtaa elämästä vähän vääristetyn kuvan. Ei ihme että ihmiset on ihan velkaantuneet kun yritetään pitää samanlaista elintasoa yllä.

   Blogeissa mainostetaan näitä yhteyskumppaneita "Tästä linkistä pääset sivuille" todennäiköisesti joka klikkaus tuo heille lisätienestiä. No mikäs siinä, joku on keksinyt hyvän keinon tienata rahaa!

   Tykkään tästä sun blogista sekä myös ylhäällä kirjoittaneen Jonnan. Toivottavasti teidän blogeista ei tule tämmöisiä mainostus-blogeja. Teidän elämästä on kiva lukea, koska niihin voi samaistua!

   Täälläkin päässä on keräys menossa, jotta voin ostaa merkkilaukun ym. vaikka töissä käynkin niin ei niitä vaan hetken mielijohteesta osteta.

   Poista
  3. Niin, tuohon nuo bloggaajat sanoisivat, että oma blogi on samalla oma yritys ja oman yrityksen pyöritys olisi hyvä juttu cv:ssä. Toki, mutta varmaan silläkin on oma painoarvonsa minkä alan yritys yritys on. Monesti sitä käy mielessä, että minkä ihmeen takia nämä blogit edes tienaa, kun postauksien sisältö pursuaa Nelly-kollaaseja yms. shaibaa. Ilmeisesti suurta lukijakuntaa viihdyttää sellainen. Kiitos kovasti kehuista ja jättämästäsi kommentista! Älä huoli, itse en ainakaan ikinä mainostaisi mitään sellaista, jota en ole itse omakohtaisesti kokenut hyväksi! Veikkaanpa, että kun niiden merkkilaukkujen eteen oikeasti tekee kuukausia töitä, niin tuntuu niiden saaminen paljon paremmalta, kuin jos niitä voisi ostaa tuon tuosta :)

   Poista
  4. Nelly maksaa kollaasien teosta hyvin, eri asia kiinnostavatko ne ketään. ;D

   Poista
 2. Mä just tuossa eilen mietin kun olin lähdössä töihin,että olispa helppoa jos eläisi pelkällä blogilla..voisi ottaa aurinkoa,reissata vaikka minne ja ostaa vielä tonnin laukkuja tuosta vaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja vielä matkatkin maksetaan ;) itse kadehdin eniten juurikin sitä vapautta, että on koko päivä aika puuhata mitä haluaa, eikä mene sitä 8h/päivä töissä :)

   Poista
 3. Luulen, että "oikea työ" näyttää CV:ssä kuitenkin paremmalta kuin pelkkä bloggaus. Riippuu tietysti, mistä bloggaa - monen aiheena vaan tuntuu olevan aamupalat, (omat) laukut ja Nelly-kollaasit...

  Noh, työnsä kullakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tässä samaa mieltä, mutta riippuuhan se toki myös siitä, mille alalle meinaa tulevaisuudessa suunnata.

   Poista
 4. Itse olen nyt onnellisesti hoitovapaalla, mikä on aivan mahtavaa MUTTA ei sitä silti ihan mitä vaan huvittaa voi tehdä =P varsinkin kun olen koko kesän ollut melkein koko ajan pojan kans kaksin kun mies on toisella paikkakunnalla kesätöissä. Nyt otan pienen irtioton ja lähden parin yön reissuun IHAN yksin! =D wuhuuuuu!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä siinä lapsen kanssa paljoa omaa aikaa varmasti ole, mutta varmaan hieman vapaampaa kuitenkin. Nautihan pikku lomastasi! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.