Yves Rocher neitsyyden menetys

Tein toissaviikolla jotain ennen näkemätöntä - tilauksen Yves Rocherille! En ole koskaan aikaisemmin tilannut kyseisestä paikasta mitään, mutta muistan lapsena innokkaasti leikkineeni Yves Rocherin kirjekuorilla, jotka sisälsi aina tarroja ja arvotalipukkeita :D

Tilaukseen lähtikin kertaheitolla vaikka mitä! Laskeskelin tuossa, että normaalihintaisina tuotteet olisi maksanut reilut 50 euroa, mutta alennustuotteiden ja alennuskoodin jälkeen paketille jäi hintaa rapiat 17 euroa! Eikä edes postikuluja päälle! Ei mielestäni paha diili tämmöisestä kasasta tuotteita:


Tilaamiseen innoitti oikeastaan nämä Monoi de Tahiti öljyt, joista olen kuullut ja lukenut paljon hyvää. Molemmat oli alennuksessa puoleen hintaan. Molempia olen ehtinyt jo testaamaankin ja hyviltä vaikuttavat. Suihkepullo on tosi kätevä ja öljy tuoksuu aivan ihanalle. Sen sijaan tuo toinen pullo on hieman epäkäytännöllisempi, ja ensimmäisellä kerralla kaadoin siitä noin 1/5 osan lattialle, hups. Kolmitehoisen aftersunin sain ilmaiseksi tilaajalahjaksi ja kimalleveden otin myös suosituksien perusteella ja sekin oli puoleen hintaan.


Lisäksi paketin täytteeksi lähti pari suihkugeeliä, sillä edellisemme vetelee juuri viimeisiä. Myös nämä tuoksuvat aivan ihanalle.


Olen kyllä todella tyytyväinen tähän edulliseen tilaukseeni ja voi olla, että tulee tilailtua useamminkin :)

Oletteko te tutustuneet Yves Rocherin tuotteisiin? 

-Lindsay

9 kommenttia

 1. Kyllähän nuita tuotteita on tullut vuosien varrella enemmän ja vähemmän käytettyä ja kokeiltua, tuttuja siis ovat :).
  Tässä postauksessa on oma isompi tilaukseni, kun retkahdin sen tekemään alekoodin turvin :D :

  http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2012/06/yvesin-tilausta-vaihteeksi.html

  Hieman enempi tuli tilattua kuin oli edes aikomus... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sinun tilauksesi olikin vielä isompi kuin omani! :D Mutta mikäs siinä kun halvalla saa, haha ;)

   Poista
 2. Eipä ollut kyllä kallis paketti :P

  VastaaPoista
 3. Määki oon viime päivinä varmaan kolmesti koonnut tilauksen YR:lle ja sitten kuitenkin aina jättänyt lähettämättä. Assosioin Yves Rocherin jotenki hirveen vahvasti meidän mummoon (:DD), vaikka ne onki selkeästi tehneet paljon töitä brändinsä kiillottamisen eteen viime aikoina. Ehkäpäs sitä pitäs tilata, kun ois koodi jolla saa alennusta ja ilmasen ripsarinki :) Oon pyöritelly ostoskorissa mm. just tota samaa öljyä ja aprikoosisuihkugeeliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tosiaan ole Yves Rocher ollu ihan kosmetiikkafirmojen kärkikastissa omassa topissani, mutta nyt oli vihdoin pakko testata! En kyllä olisi koskaan tuosta reipasta 50 euroa tuotteista maksanut, mutta 17euroa on jo aivan eri ;) YR on kyllä kohentanut imagoaan viime aikoina ainakin omissa silmissäni huomattavasti :)

   Poista
 4. Sama tapahtui mulle eilen, nimittäin Rocherille neitsyyden menettäminen. Oli pakko :D Eikä sit ihan pieni tilaus ollutkaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no jos kerran tilaa niin eikös sitä sitten kannata tilata kunnolla! ;)

   Poista
 5. Mäkin tilasin vasta Yves ROcherilta juttuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni on ilmeisesti nyt innostunut tilailemaan YR:ltä :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.