vapaapäivää

Heipäheiii! Voi että minä sitten tykkään viikonlopuista ja etenkin vapaapäivistä! Tänäänkin on ollut aivan huippu päivä :) Herättyämme piiitkiltä ja levollisilta yöunilta siivosimme Japen kanssa kodin puhtaaksi, jossa ei kahdestaan tehokkaasti touhutessa mennyt kauaakaan. Siivoamisen jälkeen lähdimme käymään Suomen Tivolissa, jossa kävimmekin kertaalleen jo pari viikkoa sitten. Tällä kertaa menimme jopa pariin laitteeseen ja heti ensimmäisessä laitteessa tuli huono olo :D Sitä on ilmeisesti tullut vanhaksi, kun nuorempana sietä piuasi noissa laitteissa koko päivän... Tivolin jälkeen mentiin ostamaan sähkögrilli, joka pitäisi tänä iltana parvekkeelle asentaa :) Näiden lisäksi käytiin tuhoamassa toinen puolimaratonilla ansaitsemani ravintolalahjakortti Amarillossa ja sen jälkeen voitin pelikoneesta 15e. En ole koskaan voittanut noin paljoa, joten pompin ja kiljuin innosta :D

En suosittele...

Tänään päällä oli vaihteeksi tosi rentoa asua. Ulkona oli taas todella kylmä ja piti palata kerran sisälle hakemaan paksumpaa vaatetta ja ylle piti vetää ihan neulepusero :D Ei tuu kessää... 

nahkatakki ja farku ONLY // neule Prismasta // huivi H&M Fashion Against AIDS collection
kello Michael Kors

Heh, Japea ärsyttää jos lähteään samanlaisissa kengissä liikkeelle :D Mutta minkäs sille voi, kun valkoiset conssit vaan on parhaimmat tennarit? Tuskinpa ketään kiinnostaa meidän kenkiä katsella ja vaivata päätänsä sillä, että ne ovat samanlaiset :D


Ilta meneekin sitten yllättäen jalkapalloa TV:stä katsellen, ylläriylläri. Tätä ihanuutta tuleekin kestämään seuraavat kolme viikkoa :D Portugali - Saksa pelistä voidaan kehittää pieni perheriita, sillä minä tietenkin kannata Portugalia ja Jape Saksaa ;D 

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille :)

-Lindsay

Ps. Ai niin, syy polvien kipeytymiselle selvisi. Niissä on polvilumpion kondromalasia, eli polven rustorappeuma. Kuulemma yleinen sairaus nuorilla naisilla, mutta syytä mistä se johtuu ei varmasti tiedetä. Sain kolmen kuukauden lääkekuurin, joka ehkä auttaa. Kaikki sairauteen kätettävät lääkkeet ovat vasta testauksessa, kuten myös minun käyttämäni. Lääke alkaa tehota yleensä vasta 1-2 kk:n jälkeen, toivottavasti tehoaa myös minulla. Urheilla saa kivun sallimissa rajoissa, mutten ihan heti taida uutta puolimaratonia lähteä juoksemaan! Fysioterapiassa pitäisi käydä kyselemässä neuvoja lihasten kasvattamiseen, joka pienentäisi kipuja. Onneksi nyt tietää mistä polvikivut johtuvat, niin osaa toimia sen mukaan.

16 kommenttia

 1. Aivan niinkuin asuisitte samoilla huudeilla mun kaverin kanssa. Näyttää samalta, ihan keskustan kuupeessa olevalta alueelta? Nuo urheiluvaivat on kyllä niin ikäviä, estää treenauksen jopa pitkäksi aikaa! Itse kärsin tällä hetkellä tulehtuneesta kantapäästä, mutta siihen kyllä pitäisi purra kymmenen päivän lääkekuuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lähellä keskustaa asutaan! :) Ei ole kyllä kiva urheilla kun sattuu, mutta toivottavasti tämä kipu ainakin vähän laantuisi, sillä aikaisemmin olen kyllä ihan hyvin voinut urheilla :) Puolimaraton sai jalan vaan aristaan enemmän..

   Poista
 2. No mut hei, nuo tennarithan on vaan tyylikkäämpi ja söpömpi versio tuulipukupariskuntailusta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta! Täytyy kyllä tunnustaa, että meiltä löytyy samanlaiset Peakin tuulitakitkin...

   Poista
 3. Saitko Cartexania polveen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm en, sain jotain jauhetta joka sekoitetaan veteen. Glukosamiinia.

   Poista
 4. Hei, mullakin on todettu toi polvilumpion kondromalasia ja sain lääkettä, joka sisältää just tota glukosamiinia. Eipä auttanu ollenkaan... Lääkäri sano, et mun rustot on ihan repeytyny ja tosi huonossa kunnossa. Vuosi ton diagnoosin jälkeen mun polvet magneettikuvattiin ja tsadaa, rustot oli ihan kunnossa eikä sitä kondromalasiaa, mulla koskaan siis ollutkaan. Vuoden fysion jälkeen polvet alkaa oleen ihan jees kunnossa, mutta juokseminen ei luonnistu vieläkään. Toivottavasti, sulla ois parempi tuuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, toivottavasti mulla toimisi tuo lääke! Lääkäri rutisutteli mun polvilumpioita sen verran, että totesi kyseessä olevan selvä kondromalasia... Selviskö sulla sitten mikä polvissa oikeasti oli?

   Poista
  2. Syytä ei oo vieläkään löydetty, mut näillä mennään :)

   Poista
 5. Valkoiset conssit tosissaan on kengistä parhaimmat <3 Itseltä löytyy kaapista kolmet ;D

  Ja voi pöh tuota polvikipua :/ Kaikki sympatia sinne, sillä itsellä vaivaa taas lonkka ja on todella raivostuttavaa, että tämän ikäisenä joutuu rajoittamaan urheilua :( Joten paljon voimia sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi tympeää, kun särkee levossakin ja tosiaan jo tässä iässä! :S Toivottavasti päästäisiin kivuista! Tsemppiä sinnekin!

   Poista
 6. Hei ! Ihana tuo neula. Oletko kauankin sitten ostanut sen Prismasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on ostettu jo muutama kuukausi sitten alerekistä, joten tuskin enää löytyy :/

   Poista
 7. Ihana huivi!! :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.