uusi tv-lemppari: Dance Academy

Kesällä kaikki normaalisti seuraavat ohjelmat ovat tauolla, mutta olen löytänyt niille hyvän korvikkeen! Summerissa on tämän vuoden sarjana Tanssiakatemia, johon olen jäänyt täysin koukkuun :D Sarjahan on toki suunnattu lähinnä ala- ja yläasteikäisille, mutta kyllä siitä voi iloa saada tällainen "vanhuskin" ;) Sarjan keskiössä on Australialainen huippu tanssikoulu ja sen opiskelijat. Rakastan tanssin katsomista, sillä olen aina haaveillut osaavani tanssi, mutta oma vika kun en asialle ole mitään tehnyt. Wikipedia osasi kertoa, että saarjan näyttelijät osaavat oikeasti tanssia. Sijaisnäyttelijöitä ei siis käytetä, vaan näyttelijät tanssivat itse. Voin suositella sarjaa tanssista, tai ainakin baletista, kiinnostuneille! ;)

-Lindsay

7 kommenttia

 1. oon 32 ja katon tuota :) ihan paras sarja

  VastaaPoista
 2. Hei mä katon ihan samaa sarjaa ! Viime kesänä katoin sen "ykkös"tuottiksen ja nyt olin ihan onnessani kun huomasin sen jatkukeen summerissa :D

  VastaaPoista
 3. Toi ohjelma on ihan superi!:D Olin niin innoissani kun Summeri alkoi ja tiesin tän jatkuvan.En muuten kylläkään pidä Summerista,siitä on tullut ihan erilainen kun ennen.

  VastaaPoista
 4. Ja tää on siis jo toinen kausi,tuli jo viimekesänä :)

  VastaaPoista
 5. hahah :D ei oo totta, en ole siis ainut!
  oon hurahtanut sarjaan myös täysin!! :D

  VastaaPoista
 6. Pari kertaa oon vahingossa kattonu ja lumoutunu täysin kaikista tanssikohtauksista!! Uppoaa erittäin hyvin minuun kun itsekin balettia ja muutenkin tanssia on tullut harrastettua vuosia. Ne tanssijat on niiiin huippuja :)

  VastaaPoista
 7. Kattonu sarjaa myös ja tanssi kohdat on niiin ihania ja lumoavia. Sarja uppoaa kyllä ihan täysin sillä itse tanssin=)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.