torilla

Minulla oli tänään lääkäriaika tämän kipeän polven kanssa. Yleisääkäri laittoi minut röntgeniin ja ortopedille, ja totesi polvessani olevan jotain kummallista. Röntgenissä kävinkin jo, mutta ortopedille aika on vasta perjantaina. Saa nähdä, mitä ortopedi sanoo, ja joudunko alkaa jonottaa magneettikuvauksiin. Ne ei olekaan mitään halpaa lystiä...

Töiden jälkeen mentiin Japen kanssa kaupungille syömään ja istuskelemaan. Pitkästä aikaa täälläkin paistoi aurinko, mutta tuuli oli kuitenkin sen verran viileä, että takki piti olla päällä. Jotku uhkarohkeat kyllä käveli vain t-paidan päällä, mutta tämä vilukissa ei siihen pystyisi :)


Käytiin myös torin rannassa istuskelemassa, tervehtimässä toripolliisia ja muistelemassa. Tuolla rannassa me Japen kanssa ensimmäistä kertaa tavattiin ;) 

Ihanaa kun nyt on jo keskiviikko, joten työviikko on kääntynyt jo voiton puolelle! Ensi viikonloppuna aion vain ja ainoastaan levätä ja tehdä kaikkea kivaa, mutta rentoa :)

-Lindsay

Ps. Auringon valo paljasti, että hiusteni latvat ovat hätää kärsimässä! Varasinkin pikaisen leikkaus ajan ensi maanantaille, tätä ei voi enää siirtää!

10 kommenttia

 1. Myös siskollani on polvessa vikaa ja hän kävi juuri yksityisellä ortopedillä. Ortopedi määräsi magneettiin ja todennäköisesti kierukan leikkaukseen, mutta vakuutus korvaa kaiken. Kannattaa vakuutusyhtiöltäsi tarkastaa korvaako se hoitosi. Selviät huomattavasti halvemmalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm pitääpäs ottaa selvää... Mutta vähän tuntuu, ettei vakuutukseni kata tätä :/

   Poista
 2. Mä kävin tänään lenkillä ja juoksin torinrannan läpi! :D Ja hah, taisin olla yksi niistä t-paitailijoista, sillä mulla ainakin oli lämmin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa no lenkillä voisin ehkä itsekin käytää t-paitaa, kun siinä tulee kuuma, mutten muuten ;)

   Poista
 3. Ihania Oulu-kuvia, melkeen koti-ikävä iskee! Mutta ei sitten kuitenkaan, kun tsekkaa sääennusteet.. :D Perus Oulun alkukesä.

  - Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä ei kyllä helteet helli! :D

   Poista
 4. Minäkin jouduin leikkaamaan latvat maanantaina,sen verran järkyttävässä kunnossa olivat kun olin yli puoli vuotta pitkittänyt kampaajalle menoa :D Samalla huomasin järkyttävän juurikasvuni,joka on pakko mennä värjäämään tänään. Julma aurinko kun pakottaa kampaajalle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää kuontalo kaipaisi kyllä kans kokonaisvaltaisen käsittelyn, muttei valitettavasti lompakon nyörit anna periksi värjäämiselle :D

   Poista
 5. Söpöt Oulu -henkiset kuvat sai mut jakamaan sulle blogirakkautta!

  http://archiegonelebanon.blogspot.fi/2012/06/blogirakkautta.html

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.