lördag

//EDIT: Näköjään blogin osoite on vaihtunut itsestää .com päätteisestä .fi päätteiseen. Saakohan sitä mitenkään takaisin vanhaan? :D Blogilista ei näytä toimivat minulla, joten johtuukohan tuosta syystä? Onko blogiani blogilistan kautta seuraavilla tai muilla, joilla osoite on vaihtunut, ongelmia blogilistan kanssa vai temppuileeko sivut kaikille?Blogi oli viikonloppuna unholassa, sillä kävin taas reissun Rovaniemellä. En näköjään enää muista koskaan ilmoittaa asiasta täällä. Äidilläni on ensi viikonloppuna syntymäpäivät, mutta koska hän lähtee viettämään niitä siskoni luo Helsinkiin, päätin käytä onnittelemassa häntä jo etukäteen.

Lauantaina käytiin äitin kanssa pyörimässä hieman kaupungilla, mutta mitään en ostanut. Nyt pitää piettää lompakon nyörejä tiukalla ;) Lauantain asu oli kuitenkin sen verran mieluisa, että pyysin äitiä ottamaan kuvat.

jakku H&M // farkut Levi's // huivi Mulberry // kengät Tory Burch

Nuo Tory Burchin kiiltonahkaiset ballerinat ja Mulberry Tamara Oak huivi ovat kyllä match made in heaven! Sävyt sopivat tosi kivasti yhteen.

laukku LV // kello Michael Kors
Minulla ei muuten enää ole ripsipidennyksiä. Ripset pysyivät vasemmassa silmässä tosi huonosti, joten pääsin sitten ottaa ne pois, ja kokeilla ehkä joskus myöhemmin uudestaan. Irrottaminen ei onnistunut kuitenkaan kovin helpost,i ja vieläkin yksi ripsi killuu oikeassa silmässä :D On kyllä ikävää, ettei aamulla herätessä ole jo silmiä päässä ja omat ripset tuntuvat tosi lyhyiltä. En kuitenkaan ole huomannut mitään vaurioitumista omissa ripsissäni.

Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu :) Harmi, että säät ei kovin suosineet valmistuineiden juhlia.

-Lindsay

11 kommenttia

 1. Sama päätteen vaihtuminen näyttää tapahtuneen minullakin. Enpä olisi edes huomannut jos et olisi mainunnut :D Minulla ei ainakaan ole ollut mitään ongelmia tuon kanssa ja kävin vaihtamassa Blogilistan tietoihin oikean osoitteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näytti minullakin blogilista toimivat, joten se oli varmaan joku pieni ongelma sivustolla vain! :)

   Poista
 2. Ihanan raikas asu ja look (ja nätti koti!:)). Olen kyllä ihan myyty noille sun Tory:ille, ihanat nekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kersti! :)) Nuo Toryt on kyllä ihana kesäiset! :)

   Poista
 3. Tosi kiva asu sulla!:) Mun silmää miellyttää aina niin paljon tällaiset väljempi yläosa, tiukempi alaosa, eli ihan nappi kombo!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos lili! :) Minäkin tykkään tuosta jakusta juuri sen väljyyden ja rentouden takia! :) Itseänikin viehättää juurikin kontrasti ala- ja yläosassa! :)

   Poista
 4. Oii aivan ihana asu taas, Lindsay! Miten raikas tuo H&M:n bleiseri ja sinä se olet aina niin aurinkoisena :) Ja tosiaan, ennen kuin ehdin edes tekstiä lukea, totesin miten loistava pari tuo huivi ja baltsut ovat! Baltsuista puheen ollen, en kestä katsella niitä näissä asukuvissa kun ne ovat NIIN täydelliset! :D Lottovoitto missä viivyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! :) Huivi ja Toryt ovat tosiaan kuin luodut toisilleen! :D Sinun täytyy laittaa tilausta menemään ;)

   Poista
 5. Vaatiiko nuo Tory Burchin ballerinat kovasti sisäänajoa ja aiheuttavatko ne aluksi hankausta vai oliko mukavat jalassa alusta asti? Himottaisi tilata itsellenikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkoja en ballerinoista missään vaiheessa ole saanut, mutta ballerinat painoivat aluksi hieman tuosta isovarpaan tyviluun (haha piti ihan googlata :D) päältä. Nämä kiiltonahkaballerinat ovat jämäkämpää tekoa kuin normaalia nahkaa olevat, eivätkä muotoudu niin helposti. Käytin molempia ensin päivän töissä sukkien kanssa, jossa kengät muotoutuivat :)

   Poista
 6. Milloin laitoit ripsesi eli kauan ne ehti olla? Ja pysykö omat ripsesi tosiaan ihan yhtä vahvoina kuin ennen pidennyksiä? Millä sait pidennykset pois? Mullakaan ei toisessa silmässä ole pysyneet hyvänä ja jos yrittää paikkailla ripsivärillä, niin lopputulos on aika karmea... tekisi mieli ottaa nämä pois, mutta omien ripsien kunto pelottaa :S

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.