kynsijuttuja

Kynteni kasvoivat loppu keväästä kuin huomaamatta pitkiksi. Kynnet ovat saaneet rauhassa kasvaa lopetettuani tältä keväältä työt kaupan kassalla huhtikuun lopulla. Kassalla kun kynsiä tökkii koko ajan vahingossa mihin sattuu ja ne lohkeilee ja katkeilee. Kynnet ovat olleet välillä jo melkein liiankin pitkät ja niiden viilaus on tuskastuttavan tylsää ja hidasta hommaa! Siitä olen kuitenkin innoissani, että kynsiin pystyy tekemään ranskalaisen manikyyrin itse. Lopputulos ei ehkä kaikista kaunein ole, mutta kaukaa katsottuna kynnet näyttää hyviltä ;) Tällä kertaa laitoin hieman hilelakkaakin.
Haluaisin kovasti laittaa kynsiini oman kynnen geelauksen, joka varjelisi kynsiä katkeamiselta. Minulla on aikaisemminkin ollut geelaukset, ja joillakin geeleillä ne pysyy hyvin ja joillakin ei. Kynteni on tosi kaarevat, joten se luo haastetta pysymiseen. Geelauskaan ei ole mitenkään halpaa, enkä Oulussa edes tiedä minne menisin... Vinkkejä edullisista geelauksista saa laittaa! :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Tosi kivalta nuo kynnet kyllä näyttää :) Voisipa itsekin värkkäillä taas jotain kivaa pitkästä aikaa omiin kynsiin :P

    VastaaPoista
  2. No tää ei oo edullinen, mutta kieltämättä Oulun paras: Salon Jevgenia Kirkkokadulla! Mulla oli pitkään oman kynnen geelaus ja ne pysy melkeempä 97% aina kun kävin tuolla laittamassa. Hintaa tosin yhdelle kerralle kertyy 70e eikä Jevgenialla valitettavasti ole edes mitään "kantis"korttia, että saisi vaikka joka 10 kerrasta jonkun alennuksen. Jos mahdollista kannattaa varata juuri Jevgenialle aika, sillä hän on todella pro. Myös toinen tyttö on hyvä, muttei niin hyvä!

    Viime keväänä luovuin kynsistä melkee 2v jälkeen, koska ei tämä täyspäiväisen opiskelijan budjetti antanut loppukeväästä enää periksi... Ehkä nyt töiden alettua voisi käydä taas laittamassa jos sinne saa ajan, on nimittäin todella suosittu paikka!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.