juhannusmekko

Tänä juhannuksena ei ilmeisestikään säät meinaa kovin lämpimästi meitä juhlijoita suosia. Ikäväähän se olisi, jos juhannuksena sattuisi kerrankin olemaan lämmintä ja aurinkoista, hei please mitä edes ajattelin! Yhdistän kuitenkin juhannukseen kauniit liehuhelmaiset mekot, vaikkei ne mitään mökkivaatteita olekaan. Olisi kuitenkin ihana istua lämpimässä kesäillassa laiturilla tuollaisessa veden sinisessä liehuhelmamekossa tai kukkaisessa kesäunelmassa. 

Huomasin tässä vähän aikaa sitten, että minulla on oikeasti todella vähän kesämekko. Niitä ei oikeastaan ole. Onhan minulla pari virttynyttä ja kulahtanutta rantamekkoa, mutta ne päällä ei nyt ihan pääse siihen oikeaan mekkofiilikseen. Nyt alennusmyyntien aikaan voisi olla aiheellista etsiä edes yksi kiva kesämekko. Kaikki kollaasin mekot on mielestäni aivan ihania ja erityisesti olen ihastunut juuri tuollaiseen epäsymmetriseen helmaan. 

Yritän vielä kaivella, josko vaatekaapin perukoilta löytyisi joku juhannusmekoksi kelpaava, sillä minähän vietän juhannuksen mekossa, satoi tai paistoi!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.