dreaming of summer

Koska säät ovat täällä Oulussa mitä on, voi kesäisistä asuista vain haaveilla. Shortsien ja hameiden käytöstä on voinut vain unelmoida ja ballerinatkin on voinut pukea jalkaan vain muutamia kertoja. Aamuisin poljen töihin yhä pipo päässä... Tein polyvoressa muutaman kollaasin, jollaisia kesäasuja mielelläni pitäisin jo ylläni:

Ensimmäisessä kollaasissa tykkään kovasti tummansinisen, valkoisen ja konjakin yhdistelmästä. Tuo Michael Korsin ruusukultainen kello on ehdottomasti seuraava kellohankintani, mutta se taitaa olla ajankohtainen vasta seuraavalla USA:n reissulla, johon on vielä ainakin yli vuosi aikaa.


Kaikista näistä kollaaseista tuli melko värittömiä. Tykkään kyllä väreistä pukeutumisessakin, mutta silti maanläheiset värit ovat lemppareita. Olen haaveillun Ray-Banin aviatoreista, mutta niiden sijaan olen alkanur harkita new wayfarereiden ostoa, sillä ne saisi helposti linssitettyä ja malli sopi kasvoilleni yllättävän hyvin, kun taas se normaali wayfarer ei sovi sitten yhtään. Myös tuo kultainen Michael Korsin kello sinisellä taustalla on tosi kaunis, mutta kyllä silti taivun ruusukultaisen puoleen.


Olen yrittänyt etsiä itselleni kaunista, mutta rentoa pitsimekkoa, tuloksetta. Kollaasin yksilö olisi aivan täydellinen! Jos tähän päivään mennessä en ole saanut vielä ballerinojakaan pitää kuin muutaman kerran, niin sandaaleja en ole uskaltanut kaapista vielä edes ottaa esille... Tykkään myös kauniista olkihatuista, mutta en ole ollenkaan varma, sopivatko ne min päähäni.


Ei kun Ilmatieteenlaitoksen sivuja kyttäämään ja toivomaan niiden helteiden saapumista näillekin leveysasteille...

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Itse on tullut balleriinoja käytettyä jo pitkään, mutta niistä shortseista on saanut vaan haaveilla :/ Toivottavasti pian l'mpenisi että pääsisi aurinkoakin ottamaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin uskaltauduin tänään laittamaan ballerinat, mutta kyllä mulla jalkoja paleli! :D

   Poista
 2. Joo, ei olla täälläkään pitkiksistä, pannasta ja lapasista vielä luovuttu...
  Tänään tuossa kun aamulla poljin töihin, niin oli vähän lämpimämpi kuin mitä aiempina aamuina. Sain jopa harkita, laitanko pannan + lapaset vai tuleeko liian lämmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joinakin aamuina tuntuu vähän lämpimämmältä, muttei todellakaa lämpimältä! :D

   Poista
 3. Voi apua miten upeita asuja oot saanut kasattua :)
  Heheh eikä pipo päässä? :D Itse olen ballerinoja käyttänyt pitkään, shortseja kerkesin käyttää vaan pari kertaa kunnes taas kylmeni :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiva kun miellyttää silmää :) Joo o, pipo päässä! :D Tänään en laittanut, mutta oli mukana laukussa! :D Ja ihan hyvin olisi voinut olla päässäkin ;)

   Poista
 4. Heii käyhän kurkkaamassa sähköpostisi, siellä on jotain kivaa hih ;)

  Ps. Ihaniaihania asuja!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.