asu 15/6/2012

Eilen oli Oulussa ensimmäistä kertaa oikeasti tosi lämmin! Lähdin töistä kotiin jo noin puoli kolmen aikaan ja menin pihalle penkille istusekelemaan shortseissa ja topissa. Pienet rusketusrajatkin sain jo aikaan, joten eiköhän tämä rusketusprosessi vielä tästä etene ;) Huomiseksi näyttäisi lupaavan hyvää ilmaa, joten ehkä pääsee ensimmäistä kertaa ihan kunnolla aurinkoa palvomaan!

Asukuvat on kuitenkin tältäpäivältä. Valittevasti ne on otettu peilin kautta, sillä meillä alkaa Japen kanssa työ eri aikaan. Laitoin kyllä tuohon bleiserin päälle vielä takin, sillä ennen aamu seiskaa ei ulkona vielä kovin lämmin ole :)

bleiseri H&M // t-paita Urban Outfitters // farkut Levi's // kengät Vagabond // laukku LV // kello Michael Kors
Ihanaa kun on taas viikonloppu! Tämä viikko on mennyt kyllä ihan hujauksessa ohi ja ensi viikollakin on jo juhannus! Toivottavasti juhannuksena olisi kiva ilma koko Suomessa.

Joko teillä on juhannussuunnitelmat selvillä? :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. On kyllä ihan superihanaa että näitä lämpimiä ilmoja on viimein tullut. Tälle päivälle olisi vähän auringonottoa suunnitelmissa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin kävin parisen tuntia Nallikarissa nauttimass auringosta, mutta nyt illan pilasikin migreeni :(

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.