aleostokset

Kävin heti maanantaina hieman katsomatta aletarjontaa toiveissa löytää jotain pientä kivaa. Aika heikot alennusmyynnit oli täytyy myöntää, mutta mitä sitä voi olettaakaan, kun en ole paljoa mitään kivoja juttuja löytänyt täysihintaisinakaan. Pari juttua kuitenkin löytyi, joita olinkin katsellut jo aikaisemmin.

Tummabeige Christelle&Co:n paita oli -40% alessa Stockmannilla ja tätä olen kuolannut koko kevään raaskimatta ostaa sitä. Nyt paidalle jäi hintaa noin 27e ja lähti tietenkin heti mukaan. Lindexiltä löysin taas "kellohelmaisen" pitsitopin -50% alesta, jota myös olin katsellut aikaisemmin niin Lindexillä kuin muutamassa blogissakin. Koko topissa on yhtä kokoa liian iso, mutta se ei tuossa mallissa haittaa :)


Tätä kaulakorua olen ihaillut mm. Jonnan ja Nannen blogeissa ja ostin sen viime jo viikolla, en siis alennusmyynneistä. Sain tästä kuitenkin 5 euroa alennusta, koska ihana Laura vinkkasi, että postituslistalle liittyessä saa tuon alen! Vink vink vaan kaikille siis! ;)


Pukumiehessä oli kasa meikkejä -50% alennuksessa ja itse kiinnitin huomiota erityisesti huulipuniin. YSL:llä oli parikin ihanaa sävyä, ja päädyinkin korallisen pinkkiin punaan. Henksualen jälkeen punalle jäi hintaa n. 14e. Kuva vääristää sävyä ja otankin parempia kuvista sitten kun satun laittamaan sitä huuliin ja on kamera asemissa! Kävin itseasiassa vielä tiistaina nappaamassa punan toisessakin mutta vaaleammassa sävyssä, ja esittelen senkin sitten joskus! En aikaisemmin ole ollut mikään huulipunien käyttäjä, mutta nykyään tykkään niistä kovasti! Niillä piristää ilmettä tosi kivasti, harvoin kun jaksan silmiini laittaa mitään muuta kuin ripsaria :)Joko siellä ollaan tehty aleostoksia? Itse toivoisin vielä löytäväni maksimekon Dubaita varten. Toivottavasti sopiva sattuisi kohdalle :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Oi, pitääkin huomenna käydä Pukumiehessä katsastamassa nuo alennetut meikit. Ihania löytöjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pukumiehessä kyllä OLI hyvät meikkialet, mutta eilen kun kävin vielä katselemassa pari kaivelemaan jäänyttä juttua, niin eipäs ollut enään :)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.