10 things that make me happy

Sain Jonnalta kivan haasteen, jossa kuuluu luetella 10 jotka ilahduttavat minua. Olisin oikeastaan voinut kopioida lähes suoraan Jonnan oman listan, mutta tekaisimpas kuitenkin oman ;)

1. Kiireettömät aamut
Tällä tarkoitan nimenomaan vapaapäivien aamuja, jolloin ei tarvitse lähteä mihinkään jossei halua. Rakastan vetelehtiä sängyssä peiton alla heräämisen jälkeen ja sitä, ettei tarvitse herätä herätyskellon ärsyttävään pirinään ;)

2. Aurinko ja lämpö
Olen sataprosenttisesti kesäihmisiä ja auringonvalo ja lämpö saavat minut heti iloiseksi. Valitettavasti Suomen kesän ovat lyhyitä, joten aurinkoa ja lämpöä tulee lähdettyä hakemaan ulkomailta.3. Pienet yllätykset
Kukapa ei tykkäisi yllätyksista? Yllätyksen ei tosiaan tarvitse olla suuri vaan sekin riittää, että esimerkiksi keittiö olisi siivottu tai yllärinä ostettu Pätkis.

4. Onnistuminen
Niin isommissa kuin pienemmissä asioissa. Mutta suurimman mielihyvän tunteen tietenkin tuo sellainen asia, jonka eteen on joutunut tekemään kovasti työtä ja näkemään vaivaa.

5. Kauniit asiat
Kaikki silmääni miellyttävät kauniit asiat, kuten kukat, nätit sisustusesineet, vaatteet, laukut, kengät jne. tekevät minut iloiseksi. Vaikka materia ei tuokaan täydellistä onnellisuutta, niin kyllä kauniit materialistiset asiat saavat minut ainakin hieman iloisemmaksi niitä katsellessa.6. Hyvä ruoka
Tämä on tärkeysjärjestyksessä melko korkealla ;) Mutta niinhän se menee, että hyvä ruoka parempi mieli! Olen kyllä semmoinen herkkusuu, että alta pois. Valitettavasti tämä luonteenpiirre ei ole se terveellisin ;) Tähän kategoriaan lasken kaikki herkut, kuten leivonnaiset, karkit, sipsit, juustot, ravintolaruoka, you name it! 

7. Pienet asiat
Ilostuin valtavasti kun eräs päivä tällä viikolla tein ruokaa keittiössa ja katselin ikkunasta alas, ja näin Japen pyöräilevän pyörätietä töistä kotiin. Nostin sälekaihtimet ylös seitsemännessä kerroksessa ja vilkutin vimmatusti Japelle, joka huomasi ja vilkutti takaisin! Ilostuin asiasta niin, että Japen avatessa kotiovea pompin hihitellen eteiseen vastaan. Tällaiset melko pienetkin asiat voivat tuoda pitkäksikin aikaa iloisuutta :)

8. Koirat
Vaikka itselläni ei tällä hetkellä olekaan koiraa, ilostun suunnattomasti kun näen muiden ihania koiria! Asuinalueellamme on aivan älyttömästi söpöjä koiria ja koiranpentuja, joten joudun joka päivä lässyttämään jollekkin söpöliinille :D Viimeksi eilen pihassamme oli mukava noin yläasteikäinen poika ihanan puolivuotiaan koiranpennun kanssa ja pääsin lepertelemään ja silittelemään sitä :) Yleensäkin kaikki eläimet tekevät minut iloiseksi.

9. Matkustelu
Matkustelua voisi sanoa elämän suolaksi ja pyrin käymään ulkomailla vähintään kerran vuodessa. On ihanaa kun on matka tiedossa ja mahanpohjassa kutisee sellainen ihana odotus :) Matkustelulta haen useimmiten aurinkoa ja lämpöä juurikin sen vuoksi, että Suomessa niistä saa nauttia niin vähän. Aurinkokohteiden lisäksi olen käynyt parissa kaupunki kohteessa, mutta parhaita matkakohteita on ne, joissa voi yhdistää nämä molemmat!10. Jape
Tärkein tietenkin viimeisenä. On ihanaa kun elämässä on ihminen, jonka kanssa ajatukset, mielipiteet ja odotukset elämältä menevät niin hyvin yhteen, ja joka hyväksyy ja pitää sinusta juuri sellaisena kuin olet. Ei me tietenkään kaikissa asioissa olla samaa mieltä, mutta niissä kaikista tärkeimmissä kyllä :) Myös monesti toinen meistä sanoo jonku lauseen, jota toinen on juuri ajatellut sanovansa! Jokainen kerta kun Jape tulee töistä tai mistä vain kotiin, saa minut aina yhtä iloiseksi.

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Hih, söpö toi seiska!:P Mä oon ihan samanlainen, hypin aina ovelle ilosena kun koiranpentu, kun kuulen, että avaimet käy ovessa ja tiedän, että poikaystävä tulee kotiin!:) Elämän pienet ilot on kyllä parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pienet ilon aiheet ovat kyllä varmasti niitä, jotka eniten elämään iloa tuottaa :)

   Poista
 2. Heippa!
  Oon jo jonku aikaa seuraillu sun blogia ulkomailta käsin ja on kyllä ollu kiva huomata, että Ouluunki on tullu kesä! :) Tunnistin itseni aika monesta kohdasta, ja varsinkin tuo seiska sai hymyn huulille ja kaipaamaan normaali arkea Suomessa :D No eipä oo enään kun 9 päivää kun palaan kotiin, itseasiassa asumme samassa naapurustossa, ja pääsee nauttimaan arjen pienistä iloista :)

  Mukavaa kesää!

  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit ja mukavaa, että olet jäänyt seurailemaan blogiani! :) Vihdoin ja viimein alkaa täälläkin kesä tulla, johan tässä ollaan kylmässä värjöteltykin ;) Tervetuloa takaisin Suomeen ja Ouluun! :)

   Poista
 3. Kiireettömät aamut on parasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vaikka pitkien unien jälkeen ne "aamut" alkavat pian olla jo päivää! ;D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.