München - Day 2.

Jatketaampa vielä München kuvilla. On ollut tässä viime päivät hiema kiirettä, etten ole ehtinyt kuvailemaan blogiin mitään :)

Toinen päivämme Münchenissa oli niin ikään aurinkoinen. Heräsimme melko aikaisin ja otimme aamupalan jälkeen suunnaksi lyhyen matkan päässä sijaitsevan Olympia Parkin.Olympia parkissa oli tuollainen Särkänniemen Näsin neulan tyylinen torni, mutta sinne emme menneet.


Lauantaina oli parhaimmillaan lämmintä +32°C ja meinasi olla jopa liiankin tukalaa! Kaipasin kovasti uintipaikkaa, mutta Olympia parkin lammessa ei valitettavasti saanut uida :D Onnistuttiin Japen kanssa tekemään temppu, jota ollaan joskus kokeiltu aikaisemminkin, eikä olla onnistuttu. Ei kylläkään olla koitettu kovinkaan tosissaan sitä aikasemmin. Minä siis kiipesin Japen selkää pitkin seisomaan olkapäille :D "Tempun" olen oppinut cheerleading aikana, mutta Japellahan ei tietenkään vastaavaa taustaa ole, joten hänen rooli oli vaikeampi ;D 


Puistossa oli myös pikkuinen koira emäntänsä kanssa, mikä nouti palloa :) Koira oli niin söpö ja tosi hyväkäytöksinen! Yleensäkin Saksassa oli koirat aivan älyttömän uskollisia omistajilleen. Koiria käveli vapaana, mutta ne eivät reagoineen muihin koiriin tai ihmisiin mitenkään, vaan seurasivat vain omistajiaan lumoutuneina! Saisi meidänkin Onni ottaa niistä koirista mallia.
Olympia parkin lammella olisi saanut polkea tommoisilla polkuveneillä, mutta kuumuuden takia emme niitä lähteneet kokeilemaan.


Kiipesimme puiston korkeimmalle kohdalle ja siinä vaiheessa mua alkoi jo hieman heikottaa kuuma ilma. Laskeuduttiinkin lähellä sijaitsevaan "olutpuistoon" juomaan - muut kaljaa ja minä limsaa.


Kun olimme saaneet tarpeeksi auringosta lähdimme taas keskustaan kiertelemään ja katselemaan :)


Kiertelimme parissa kaupassakin, mutta minä en silloin vielä shoppaillut mitään, vaan halusin malttaa maanantaihin asti ;D


Illalla menimme vielä pelaamaan biljardia ystäviemme asunnon alakerrassa sijainneseen pubiin :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.