München - Day 1.

Reissusta on eilen palattu kotiin ja tänään olen ehtinyt olla jo ensimmäisen päivän kesätöissä. Meinasin hieman väsyttää, kun eilen tosiaan matkustettiin 13h ennen kotiin pääsyä. Migreenikin meinasin iskeä, mutta sain se onneksi taltutettua.

Münchenin kuvia on sen verran paljon, että laitan näitä nyt parissa erässä tulemaan :) Tässä on kuvia ekalta päivältä.


Aamu aukeni aurinkoisena ja lämpimänä, joten saimme nauttia aamupalamme parvekkeella, josta oli kauniit näkymät.Aamupalaksi meille loihdittiin kaurapuuron lisäksi amerikkalaisia pannukakkuja kera mansikoiden ja suklaan! Voi nam kuinka hyviä nuo oli!Aamupalan jälkeen suuntasimme U-bahnilla keskustaan, jonne oli melko lyhyt matka. Münchenin keksusta oli minusta todella kaunis ja tykkäsin tosi paljon vanhasta arkkitehtuurista.
Käytiin hakemassa kaupasta eväät picnicille ja suuntasimme Englicher Garteniin nauttimaan auringosta.


Matkalla puistoon kävimme erään pienen "kosken" luona katsomassa kun paikalliset surffasi :D Tuo oli tosi hauskan näköistä :D
Ei jouduttu yksinään hengailla puistossa vaan muutama muukin oli päätynyt samoihin puuhiin! Lämpötila oli noin +25°C ja oli ihana nauttia pitkästä aikaa taas lämmöstä. Ensimmäisenä päivänä sain hankittua itselleni kauheat rakot pikkuvarpaisiin, mitkä sitten hiersi ja oli kipeät koko reissun ajan :D Reissu oli aivan mahtava ja oli mukava olla ensimmäistä kertaa kaupunkilomalla. Shoppailtuakin tuli, mutta niistä sitten vasta myöhemmin ;)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.