Michael Kors kellovertailu - Oversized Runway Watch vs. Midsized Chronograph Watch

Michael Korsin kellot ovat saavuttaneet suuren suosion ja itsekin olen niihin kovasti ihastunut. Saan myös usein kyselyjä kelloihin liittyen, ja useat miettivät kokoeroa oversized ja midsized kellojen välillä. Minulta löytyy molemmat, hopeisen pienemmän kellon (Korisin omilla sivuilla nimellä Midsized Chronograph Watch, mutta sama kello Shopbopissa nimellä Jet Set Sport Watch) sain vajaa pari vuotta sitten poikaystävältäni vuosipäivälahjaksi ja isomman kultaisen kellon (Oversized Runway Watch) ostin viime syksynä NYCistä. Otin nyt kelloista kuvia, joista kellojen kokoa ja ulkonäköä on helppo vertailla.

Alla on molemmat kellot vierekkäin. Kuvasta huomaa, että oversized on huomattavasti isompi kuin midsized, eli kokoeroa löytyy! Heh, näköjään kellot ovat hieman eri ajoissakin ;)Oversized kello on todella massiivinen ja iso, mutta sen takia siitä tykkäänkin tosi kovasti. Kellotaulut on kelloissa melko samanlaiset, mutta tässä isommassa se on omasta mielestäni vielä hieman kivempi.


Midsized kello tuntuu nykyään tosi pieneltä ranteessa, kun isompaa kelloa on tullut käytettyä paljon. Vaikka tämä pienempi kello on sirompi ja istuu ranteeseeni paremmin, tykkään isommasta kellosta siltikin himpun verran enemmän. 


Molemmat on kyllä olleet kovassa käytössä ja kulumaa en ole kummassakaan kellossa pahemmin huomannut. Eli mielestäni ainakin tässä tilanteessa on rahan satsaamisella saanut myös sitä laatua :)

Kummasta kellosta te tykkäätte enemmän? :) Löytyykö lukijoista Korsin kellon ostoa suunnittelevia?

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Mä tykkään tosta hopeisesta enemmän. Miksiköhän, koska omistan samanlaisen kultaisena :D Mun ranne on tosi kapea, joten toi isompi ei sovi mun ranteeseen ollenkaan, joten valitsin pienemmän ihan suosiolla ja ai että rakastan sitä :) Vielä pitäisi hankkia hopeinenkin kello :) ja miksipä ei juuri tuota samaa mallia :)

  http://lifeandstylewithriikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei minukaan ranteet kovin isot ole ja tosiaan pienempi istuu paremmin, kuvassa kello ei edes ole ranteen kapeimmalla kohdalla :) Mutta isommassa joku minua kovasti viehättää ;)

   Poista
 2. Molemmat on upeita, mutta minusta tuo isompi on vielä hippasen kivempi :)

  VastaaPoista
 3. Molemmat on kyllä upeita. Itse olen haaveillut tuosta kultaisesta, mutta vielä en ole raaskinut ostaa! :)

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos ihan älyttömästi tästä kokovertailusta! :) :) Kävin tänään sovittamassa tuota Midsized Chronograph Watchia (kultaisena) ja siitä tykkäsin. Ajattelin kuitenkin tilata sen Shopbopista, kun siellä se on halvempi. Tässä vaan juuri pähkäilin, että onko tuo heidän Sport Watch (termi jota käyttävät juuri nyt) isompi kuin tuo Midsized. Mutta eli siis ilmeisesti kyseessä on sama kello, kuten yllä mainitsit! Tuossa vielä tuo linkki:

  http://www.shopbop.com/jet-set-sport-watch-michael/vp/v=1/845524441850543.htm?folderID=2534374302055823&fm=other-shopbysize-brand-viewall&colorId=11739

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oli hyötyä! En voi satavarmasti sanoa, että kello on sama, sillä en itse ole kelloani ostanut Shopbopilta. Mielestäni kello on kuitenkin juuri sama.

   Poista
  2. Ok, no jos tulee isompi kuin odotin niin en silti syytä sua ;) Itseasiassa tuossa nyt kun olen tarkemmin katsellut kelloa eri ihmisten kuvissa, niin tuo isokin on kyllä tosi kivannäköinen, mutta taidan kuitenkin päätyä tuohon vähän pienempään versioon, rohkeus isompaan ei taida riittää vielä! :D

   Poista
  3. Hih, hyvä tietää ;) Uskon kyllä, että kello on sama, sillä ne ovat aivan samannäköiset ja Michael Korsin sivuilla ei ole toista tuollaista, eikä siellä edes nimitetä mitään kelloa tuolla Jet Set nimellä :) Minäkään en ensimmäisellä kerralla uskaltanut ostaa vielä tuota isoa, mutta nyt olen aivan rakastunut siihen :D

   Poista
 5. Hih, minultakin löytyy juuri nuo samaiset mallit! :) Oma midsizeni on tosin ruusukultainen ja isompi hopeinen. Ja täytyy kyllä sanoa, että tykkään ruusukullastani ehkä himpun verran enemmän vaikka hopeinen eksyy ranteeseen myös usein - ehkä se on vaan se väri ;) Itsekkään en ole kelloissa mitään tavallisesta kulumasta poikkeavaa, en ainakaan pidä pientä tummentumaa minään kun kello on päivittäin ranteessa!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.