lisää ostoksia

Münchenistä lähti mukaan yksi erityisen mieluisa ostos. Postailin vähän aikaa sitten himoitsevani Zaran Plaited Shopperia, jota ei Helsingistä löytynyt. Ystäväni Münchenissä kävi katsomassa laukkua Zaroista  ennen meidän tuloa, mutta laukkua ei näkynyt sielläkään haluamassani värissä. Ratkaisimme ongelman tilaamalla laukun Zaran nettisivuilta, jotka toimittavat Saksaan. Siellä se laukku sitten odottikin minua paketissa! Tätä en laske varsinaiseksi shoppailuksi, sillä tämän olin maksanut jo kauan etukäteen, hih ;)

Lauku on todella ISO, mutta sen takia siitä tykkäänkin :) Laukku on mielestäni malliltaan kaikessa simppeliydessään tosi kaunis ja väri on aivan ihana. Olen kuitenkin lukenut netistä, että laukkuun tulee helposti sateella pisaran jälkiä. Yritän siis välttää laukun käyttöä sateella, mutta yllätyksiähän aina tulee. Mitä olette mieltä, kannattaisiko laukkuun suihkuttaa nahkasuojaa tai jotain vastaavaa?

-Lindsay

14 kommenttia

 1. Ihana! Ja ihanaa että viimein sait sen :) Mäkin laitan tuon kyllä ostoslistalle, mutta tuskinpa mistään löytyy :( Kannattaa kyllä suihkuttaa suojaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan tosi kiva!! :) Helsingissä ja Münchenissä oli kyllä laukkua mustana ja ruskeana, mutta niitä en itse halunnut kun niiden värisiä laukkuja jo löytyy :) Ehkäpä Lontoossa onnistaisi sinua ;)

   Poista
 2. No nyt sinulla vihdoin on se! On kyllä upea laukku :)

  VastaaPoista
 3. Vitsit toi on upea :) Täällä suomessa en oo tota nähnyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Joo mun sisko kyseli tuota Helsingistä niin eivät olleet varmoja onko koskaan tulossakaan tuota väriä.

   Poista
 4. Ihana! Ja tonne mahtuu ainakin helposti kaikki tarvittava ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, saa kerätä paljon rompetta mukaan ;D

   Poista
 5. ei apua toi on aivan uskomaton laukku! mä oon metsästäny tota laukkua kissojen ja koirien kanssa kuusta ja maasta mutta en oo lyötäny tossa vaaleessa värissä :( onko tossa sellasta ohuempaa kahvaa niiku siinä pienemmässä mallissa? :)
  ps. kiitti ihanasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi ihana ja itekin jouduin tosiaan vähän metsästämään. Tai pikemminkin laittamaan muut metsästään :D Ebaysta tota löytää kyllä, mutta hinnat on hiemat korkeita... Ja kahva löytyy, jotta laukun saa olalle myös! :) Kiva kuulla, että tykkäät blogistani :)

   Poista
 6. Voi miten kiva, että sait sen vihdoin! On kyllä varmasti kaiken sen metsästämisen arvoinen hih :) Todella nätti väri, eikä ainakaan tule sitten jokaisella vastaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Laukku on kyllä aivan ihana. Ja tosiaan mustaa ja ruskeaa olen nähnyt aikaisemmin, mutta tuota väriä en missään ;)

   Poista
 7. Hei ihanaa, että sait laukun! Kannattaa ehdottomasti suojata pinta, jotta voit käyttää sitä huoletta:) Itsekin suojasin vasta Zaran nahkalaukun (pintaa näyttää vastaavanlaiselta) eikä näy pisarat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen käytinkin laukkua jo vesisateessa, joka yllättäen yllätti ennen kuin olin laukkua suojannut :D Onneksi pisaran jälkiä ei ainakaan vielä jäänyt, mutta pitää kyllä suojata laukku :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.