lauantaita

Perjantai-iltana otimme auton nokan suunnaksi Rovaniemen. On kyllä niin kiva kun nyt voi aina viikonloppuisin tehdä reissuja, kun molemmilla viikonloput vapaita :) Perjantaina emme ehtineet tehdä enää mitään, sillä olimme Rovaniemellä vasta hieman ennen puoltayötä.

Lauantaina lähdettiin käymään kaupungilla, sillä vaikka varmaan ei uskoisi, niin Rovaniemellä on paljon kivempi shoppailla kuin Oulussa! En kylläkään shoppaillut mitään, sillä en jaksanut alkaa sovittaan mitään ylleni... Mikä mussa on vikana?! Ei sillä, että mitään edes tarvitsisin, hyviä juoksukenkiä lukuunottamatta.

neule Massimo Dutti // farku Levi's

Kiertelyn lisäksi käytiin Wingstonissa syömässä, mikä on jo ihan perinne. Wingston on ehdottomasti Rovaniemen paras ravintola eikä ole hinnallakaan pilattu! Oulusta ei mistään saa näin hyviä kanansiipiä ;) Se on siis jo 2-0 Rovaniemelle!


Lauantai-iltana istutiin iltaan kavereiden kanssa ja oli oikein kivaa :)

Nyt laitan köllimään sohvan nurkkaan, sillä väsyttää aika kovasti, kun viikonloppuna ei tietenkään tullut kovin hyvin nukuttua!

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Ihana asu :)
  Aikoinaan kun asustelin Oulussa shoppailumahdollisuudet olivat kyllä välillä huonot :/ Ei se Stockmann paljoa pelastanut :D Muuten kyllä jos oli mahdollisuus päästä Rovaniemelle shoppailin mielummin siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tosiaan Oulun shoppailumahdollisuuksissa on hyvää ainoastaan Stockmann ja Vima ja parempi Vila ja Pukumies! :D

   Poista
 2. Tosi kivannäköinen tuo Massimon raitaneule, ihastelin sitä jo ostospostauksessasi :) Ja sinä se olet niin aurinkoisena ja nättinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! :) <3 minäkin tykkään neuleesta kovasti!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.