kissakaverit!

Lauantaina Japen vanhemmilla vieraillessamme otin kuvia Japen vanhempien kissasta Petestä ja Japen siskon kissasta Ninnistä. Pete on jo kohta yhdeksän vuotias kolli, joka ei tykkää sylissä istumisesta, mutta silittelystä kylläkin. Ninni on alle vuotias pentu, joka on oikeastaa alunperin villikissa! Ninni on kuitenkin kesyyntynyt tosi hyvin, vaikka hieman arka vielä onkin.

Pete
Ninni


Minä olen itse kissoille allerginen, joten meille ei koskaan kissaa voi tulla, mutta tykkään kyllä silitellä kissoja kun ollaan vierailemassa. Olen kuitenkin aina ollut enemmän koiraihminen ja onneksi koirille en ole allerginen ;)

-Lindsay

8 kommenttia

 1. voi miten söpöjä! Mä oon kissaihminen henkeen ja vereen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, niin se vaan menee, että me ihmiset jakaudutaan kissa- ja koiraihmisiksi! :D

   Poista
 2. Toiset on niin kuvauksellisia. Voikohan sitä olla sekä kissa- että koiraihminen, kun tykkään molemmista niin kovin kovin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Olisipa itsekin noin kuvauksellinen ;D Varmasti voi olla molmepia, mutta monesti istä vaan on joko tai! :)

   Poista
 3. Aaaawwwss <3 <3
  Voi kun varsinkin Ninnillä on kaunis väritys ja turkki näyttää niin ihanan pehmoiselta <3
  Mie oon kyllä niin henkeen ja vereen kissaihminen :). Kotonakin kun aina oli kissa, niin siihen sitten oppi. Ja helpompi hoitoisia kuin koirat, eikä tarvi lähteä ulos lenkittämään :D.
  Meijän katit ei oo kyllä muutenkaan ulkoilukissoja, kun ollaan muutaman kerran valjaissa käytetty pihalla. Toinen tärisi sylissä ja toinen huusi koko ajan kun käveli pihalla :D. Tosin kyllä ne ajan kanssa kumpikin rohkaistuivat ja tutkivat mielenkiinnolla ympäristöä ja söivät ruohoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninnillä on kyllä tosi kaunis ja tuuhea turkki :) Kun Ninni löytyi oli turkki vain iso takkukasa, mutta nyt se onneksi alkaa olla jo lähes normaali :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.