hulluna huiveihin

Jos minulta olisi muutama vuosi sitten kysytty, että voisinko laittaa satoja euroja huiviin, olisin huudatanut saman tien, että en tosiaankaan! Sen sijaan nykyään tuumin, että hmm It's reasonable... :D 


1. LV Monogram Shawl // 2. LV Monigram Lurex Denim Shawl // 3. LV Monogram Denim Shawl // 4. Mulberry Tamara Scarf Oak // 5. Burberry Giant Check Cashmere Scarf Trench // 6. Giant Check Gauze Scarf

En kuitenkaan ole syytämässä rahoja huiveihin - ainakaan vielä ;) Kokosin kuitenkin kollaasin tällä hetkellä unelmoimistani huiveista. Ensimmäistä Louis Vuittonin huivi en aio ostaa, sillä luin Alexan blogista, että huivi menee todella nopeaa aivan kuluneen näköiseksi :/ Sen sijaan olen enemmän kiinnostunut denim huiveista, ja niistä juurikin tuosta valkoisesta kalliimmasta lurex versiosta ja sinisävyisestä versiosta. Tämä denim versio on ilmeisesti kestävämpi ja lurex -lankaa sisältävät vieläkin kestävämpiä. Hintaluokka näissä on sen verran korkealla, että ihan lähiaikoina ei huivia tule minun kaapistani löytymään, mutta haaveissa kylläkin ;) Mulberryn Tamara Scarfin ostoa arvoin jo alkuvuodesta, kun siitä saapui kaunis nude versio. Sillon huivi jäi ostamatta, eikä Kööpenhaminan lentokentän Mulberry -liikkeessä huivia ollut enää saatavilla. Vastikään tuli kuitenkin uusi, jopa vieläkin kivempi sävy oak, joka on minullekin postissa tulossa ;) Burberryn cashmerehuivi on ikuisuushaave, kuin myös keveämpi "kesähuivi".

Niin sitä mieli muuttuu ja ihminen tulee hulluksi ;)

-Lindsay

15 kommenttia

 1. Itsekin olen hulluna huiveihin, mutta vielä ainakaan ei yhtään kalliimpaa yksilöä minun vaatekaapistani löydy :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin tämän hetkiset huivit on vielä "kohtuuhintaisia", että reilusti alle 200e kaikki :)

   Poista
 2. Listallasi on juurikin myös omat haaveeni. Ensimmäisenä haaveenani on juurikin tuo LV:n denim shawl. Samoja ajatuksia jaan kanssasi. En olisi joskus voinut kuvitellakaan satsaavani huiviin useita satoja euroja. Missähän kohtaa tämä hulluus tuli elämääni!? :D Viimeisin ostokseni on Mulberryn klassikkohuivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! :D Mulberryn klassikkohuivi löytyy täältäkin! :)

   Poista
 3. Lurexista LV:n huivia voin suositella lämpimästi. Omani on ollut ihan äärimmäisen laadukkaan ja kestävän oloinen. Muutama metallilanka on huivistani katkennut, mutta sekin on ollut ihan oma mokani. Nukkaantumistakaan en oo havainnu vielä ollenkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti aion panostaa lurexiseen JOS joskus huiviin hurahdan :)

   Poista
 4. Burberry Giant Check Cashmere Scarf Trench in my dreams too. Se on vaan niiiin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kaunis, ajaton, klassinen... and the list goes on ;D

   Poista
 5. Tossa denimissä on ihan sama nyppymateriaali kun siinä perushuivissakin, denim on vaan 2 eri värisestä langasta kudottu.

  Noihin kalliimpiin ostoksiin alkaa sokeutua. Kun kerran ostaa, ei pidä jatkossa enää yhtään omituisena laittaa laukkuun 1000 euroa. Tai huiviin 400 euroa. :)

  Nimim. Neljäs LV muutti meille viime viikolla viiden Mulberryn kaveriksi... ja ens kuussa tulee juurikin tuo lurex huivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kyselin eräältä bloggaajalta joka omistaa molemmat huivit, että tuo denim on kestänyt paremmin vaikkei ole edes lurex versio! Ehkä niissä jotain eroa kuitenkin sitten on? :o Voi sinua onnenpekkaa, voit lahjottaa laukkusi minulle! :D

   Poista
 6. Oihvoih, voisin ottaa koko tämän kollaasin itselleni! Tamara minulta tosin löytyykin, mutta noihin LV:n kaunokaisiin hurahdin ihan täysin pidettyäni ystäväni huivia hellässä huomassani jonkin aikaa :D Tuo tummansininen Denim Shawl olisi aivan ihana asujen piristäjä! Harmi vain, että hinta on piiikkiriikkisen liikaa.. snif!

  Ps. Saako mitenkään toivoa tämän kommentoinnin sanavahvistuksen hiivattiin heittämistä? :D Olen kommentoinut tänne niin ahkerasti viime aikoina ja joka kerta kiroilen tuon kanssa, kun kirjaimet menevät noissa ihmesanoissa väärin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä kun ilmoitit, että minulla on se sanavahvistus käytössä, kun luulin ettei se ole! :D Vihaan itsekin sitä sanavahvistusta joten poistan sen ASAP! :D

   Poista
 7. Niin se mieli vaan muuttuu, minäkään en olisi koskaan uskonut maksavani 300€ huivista kunnes tilasin ensimmäisen Burberryni :D Nyt olisi suunnitelmissa seuraavaksi ostaa Vuittonin monogram shawl kun vaan värin osaisi päättää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onneksi meitä huivihulluja on aika paljon, joten vertaistukea löytyy ;)

   Poista
 8. Hah! Oon huomannut myös itsessäni tuollaista sokeutta noiden hintojen suhteen. Mihinhän tässä ollaan menossa? :D No, sen rahan sitten huomaamatta pihistää jostain muusta..:)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.