Mulberry Tamara

UPS toi minulle tänää paketin töihin. Kuinka moni ei arvaa pussukan sisältöä?Ai eikö käsiä noussut? En ihmettele. Tämä huivi on viimeisten parin viikon aikana näkyny niin monessa blogissa, ettei varmasti keneltäkään ole jäänyt huomioimatta. Pitihän se sitten itsekin sortua, kun aikaisemmin tänä vuonna en ostanut ihailemaani nuden väristä huivia. Pakko myöntää, että olen iloinen, että se jäi ostamatta, sillä tämä on jos mahdollista vieläkin ihanampi ;)Ette muuten arvaa mitä mulle tänään kävi! Naurattaa vieläkin. Huomaatte kuvassa takana Ikean Expedit hyllykön. No sillä ei enää uudessa asunnossamme ollut tilaa eikä käyttöä, joten myimme sen pois. Ostaja tuli hakemaan sitä ja minä lähdin avustamaan uloskannossa. Luulin ottavani avaimet eteisen lipastonpäältä, mutta pian selvisikin, että olin ottanutkin vain pyöränavaimen! Japehan oli tietenkin töissä ilta klo 20 asti, johon oli vielä 3h aikaa. No lainasin ostajalta kännykkää ja yritin soittaa Japelle, mutta hän ei vastannut. Laitoin sitten viestin, että olen tulossa hakemaan avaimia hänen työpaikalta. Ongelma oli kuitenkin se, etten edes aivan tarkkaan tiennyt, missä Japen työpaikka on :D No lähdin palloilemaan työpaikan lähialueelle, mutta Japea ei näkynyt missään. Menin sitten läheiseen huonekaluliikkeeseen sisälle kysymään nolona puhelinta lainaan. Soitin Japelle uudestaan ja onneksi silloin hän vastasi! Minulla oli tietenkin vain ohut pusero päällä eikä mitään takkia. Onneksi ulkona oli kohtuu lämmin, muuten olisin varmaan paleltunut :D Nyt istun onnellisena sohvalla viltin alla.

Huomenna olisi muuten edessä sitten se puolimaraton... Saa nähdä selviänkö maaliin asti, sillä polven lisäksi vaivana on nyt flunssa ja pahat allergiaoireet :D No enköhän minä vaikka ryömi sen maaliin ;)

-Lindsay

7 kommenttia

 1. Hyvä ostos! Mä arvasin heti tuosta ekasta kuvasta, sen verran olet sinäkin täällä tuosta huivista hehkutellut :)

  Tuo väri on tosi kiva, mutta olen edelleen sitä mieltä, että pinkki on paras ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei varmasti ollut vaikea arvata ;) Pinkki onkin aivan sinun juttusi! :)

   Poista
 2. Kaunis huivi :) !
  Ja harkitsehan vielä vakavasti, kannattaako flunssaisena lähtä sellaista matkaa juoksemaan, tiedä mitä "mukavia" jälkitauteja saat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt tässä goolettamalla diagnooseja, että yskäni johtuu varmaankin koivuallergiasta myös! :D Siskollanikin on koivuallergia ja häntäkin on yskittänyt tänä vuonna, aikaisemmin ei. Tänä vuonna on kuulemma moninkertaisesti siitepölyä verrattuna normaaliin :)

   Poista
 3. Onnea juoksuun! Toivottavasti ensi vuonna itsekin juoksemassa. Ihana huivi muuten :)

  VastaaPoista
 4. Onpas sinulle sitten sattunut :D Ja tuo huivi on vaan niin unelma!

  VastaaPoista
 5. On se vaan upea ;)

  Voi ei tuo avainjuttu, mulle on joskus käynyt Iskän kotona noin. Sitten hain mun veljeltä vara-avaimen, lopulta sekin jäi jotenkin sisään, kun olin menossa hakemaan pyörää autotallista. Apua :D

  Onnea juoksuun! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.