asu 5/5/2012

Parasta toimistotyössä on kyllä työajat, tai tarkennettuna vapaat viikonloput! Talvella kun teen opiskelujen ohessa töitä kaupan kassalla saan tooodella harvoin nauttia vapaasta viikonlopusta, ja jos saankin niin perjantaina on yleensä myöhään töitä. 

Eilen vietin siis vapaata lauantaita ja pitkästä aikaa tuli nukuttua tosi pitkään. Laitoin kyllä nukkumaan vasta hieman ennen kello kolmea yöllä, joten se voi olla se syy :D Lähdettiin melkein heti herättyämme Japen vanhemmille syömään ja sen jälkeen kävimme pyörimässä kaupungilla. Mitään ei ostettu, mutta käytiin sielläkin sitten myöhemmin syömässä ja pelailemassa biljardia. Alla pitkästä aikaa päivän asua:

paita ja laukku Zara // farkut Levi's // toppi Bershka 
kello Michael Kors // koru Snö of Sweden


Mun hiukset näyttää kuvissa kyllä ihan kauheilta. En kyllä ollenkaan tykkää näistä luonnonkiharoista, ja tekisin mitä vaan, jotta saisin kauniit suorat hiukset :D Olen monesti harkinnut sitä chi silkkisuoristusta, mutta olen lukenut/kuullut niin monia kauhutarinoita hiusten katkeamisista, etten taida koskaan kuitenkaan uskaltaa.

Mukavaa sunnuntaita :)

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Tuo laukku on ihan mielettömän kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pidän kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia :) Minuakin viehättää juuri tuo yksinkertaisuus :)

   Poista
 2. Milloin olet ostanut tuon laukun?

  Olen ihaillut samaista esim. Olivia Palermon käsipuolessa, täydellisyys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on Saksan nettikaupasta tilattu. Ystäväni joka on vaihdossa Saksassa tilasi sen minulle ja olimme vappuna reissussa Saksassa ja sain sen matkaani. Olivian käsipuolessa minäkin sitä olen ihaillut ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.