21,1km

Mihinköhän minä taas pääni pistin? Ilmoittauduin nimittäin tänään puolimaratonille, joka on alle kolmen viikon kuluttua! Hahaha. Nojoo. Osallistun siis 26.5 Terwamaratonille. Työpaikka maksaa osallistumismaksun ja kaikille maaliin päässeille on luvassa työnantajan taholta ravintolalahjakortti. Juoksukuntoni on melko kehno ja suurimmaksi osaksi tulee varmaankin käveltyä. Tavoitteeksi otan, että jos alle 3h taivaltaisi tuon matkan :D Harmittaa, että mulla tämä polvi yhä edelleen vihoittelee (niin lääkäriinhän ei kannata mennä...), mikä myös osaltaan rajoittaa juoksua. Minulla oli tammikuussa suunnitelmissa osallistua tuolle puolimaratonille ihan tosissani, tarkoittaen siis, että juoksisin koko matkan. Vihoitteleva polveni kuitenkin sai minut toisiin ajatuksiin, mutta koska työpaikalla moni on lähdössä kävelemään kyseisen matkan, niin pakkohan se on itekin kokeilla :) Jos polvi kipeytyy tosi pahaksi juoksun aikana, niin sitten keskeytän. Niin en usko kuitenkaan käyvän ja aion kuitenkin yrittää juosta mahdollisimman paljon :) 


Wish me luck...

-Lindsay

7 kommenttia

 1. haha, jep! saa nähdä pääsenkö maaliin ;D

  VastaaPoista
 2. Voi oon niiiiiin kade! Itse olisin halunnut tosi, tosi kovasti osallistua myös, mutta polvi ei anna periksi.. Eli talven juoksut menny "hukkaan" Viikon päästä leikkuulle sen vuoksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( Minullakin tosiaan polvi reistailee, joten saa nähdä miten se kestää :/ mutta enköhän nyt ainakin kävellen sen selviä maaliin!

   Poista
 3. Heihei, täällä on kans yks puolikkaalle osallistuva! Oon aina ennen inhonnu lenkkeilyä, mutta kuntosali järkkäs sellasen juoksukoulun, joka on valmistanut meitä tuohon terwaan. Itellä ei kanskaan oo yhtään mitään aikatavoitteita, kunhan vaan maaliin päästään :D Oon kuitenkin sen verran ahkerasti harjoitellu, että pitäis koko matkan jaksaa hölkätä reippaasti... Mutta onnee koitokseen, me tarvitaan sitä! Ja onhan se sitten niin siistiä sanoa, että on juossu puolimaratonin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että muita ensikertalaisia mukana! :) Mua kyllä niin harmittaa tää mun polvi, etten voinut harjoitella keväällä tosissaan :( Itse en varmasti jaksaisi kunnolta, enkä pystyisi polvelta juoksemaan koko matkaa, mutta yritän jos edes jonkin verran pystyisin! :D

   Poista
  2. Eiköhän se fiilis oo ihan yhtä mahtava maaliin päästessä, juoksi tai ei :) Älä vaan anna periksi!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.