pääkaupungissa

Helsingin reissulla ei paljoa tullut kuvailtua ja allaoleva otos onkin niitä ainoita. Pitihän sitä nyt kun tuolla saakka oli käydä Vuittonilla hieman hypistelemässä ;) Oli mulla sinne ihan "asiaakin", sillä kävin vertailemassa speedy 30 ja 35 kokoeroa tulevaisuutta varten. Kyllä se 35 taitaa olla minun käyttöön parempi koko. Kuten aina, oli LV:n näyteikkuna erikoinen ja näyttävä, joten piti ihan valokuvat ottaa.


Oli muuten ihana käyttää ensimmäistä kertaa tälle keväälle trenssiä! Hieman paksumman takin olisin kyllä voinut valita, mutta kyllä tuolla tarkeni. 

Asia jonka vuoksi Helsingissä piipahdin oli kesätyöhaastattelu. Minulla on kyllä Oulussa jo paikka tiedossa, mutta tuo haastattelu oli aivan mielettömässä paikassa, joten en halunnut jättää mahdollisuutta käyttämättä ja halusin kokemusta "vaativammista" haastatteluista. En usko, että paikkaa saan, sillä sanoivat ottavansa yleensä pidemmällä opinnoissa olevia ja yksi haastatelluista oli aikaisemmin ollut talossa. Oli kuitenkin hienoa päästä viiden haastateltavan joukkoon niistä sadoista, joita tuonne hakee :) Ja haastatteluun lähdin tosiaan kartuttamaan kokemustakin haastattelutilanteista, sillä haastattelu oli aivan erilainen missä aiemmin olen ollut! Osaa varautua sitten tulevaisuudessa erilaisiin haastatteluihin kun niitä oikeita töitä etsii :)

Jäin Helsinkiin sitten yhdeksi yöksi siskoni luo ja oli kiva pitkästä aikaa nähdä siskoakin :) Vaikka Helsinkiin pääsee Oulustakin lentäen todella nopeaa ja melko halvalla, tulee siellä käytä harmittavan vähän!

Viikonloppu menee taas töiden parissa ja ensi viikosta on tulossa kauhean kiireinen. Olen hengästynyt jo nyt! :D 

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Oletpa ollut tyylikkäänä ja nättinä liikenteessä :) Onko tuo sinun Roseausi muuten isointa kokoa myös? Miksi se näyttää muiden päällä aina paremmalta! :D

  Haastattelu on kyllä arvokas ihan vain juuri sen kokemuksenkin takia, vaikka ei paikkaa irtoaisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih voi kiitos :) Ja joo tuo on se isoin koko ja tykkään siitä kyllä kovasti yhä edelleen! :D Varmasti se on sinun päällä aivan yhtä kivan näköinen ;) Ja samaa mieltä olen haastattelusta, sen taki sinne oikeastaan päätin lähteäkin, että kokemusta saa lisää :)

   Poista
 2. Saakohan tähän uuteen postaukseen kommentoida yhtä tosi vanhaa juttua? Google kertoi, että olit ostanut DKNY Cozyn Usasta. Muistatko yhtään mitä maksoit siitä? Katsoin DKNY:n sivuilta, että hinta olisi $195 ja vaikka se toki on halvempi kuin Suomessa, olisi kiva löytää neule vielä halvemmalla. Toukokuussa suuntana NY, joten sieltä aion neuleen ostaa. Hinnasta riippuu montako ostan :)

  T: Tuore blogin lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai saa kommentoida :) Ostin omat DKNY Cozyt LA:sta outlet-kylästä, jossa ne oli todella edullisia, sillä DKNY:llä oli silloin alet menossa ja neuleet oli aivan samanlaisia kuin DKNY normaalissa putiikissa, jossa kävin esim. NYCissä. Outletissa ne taisi maksaa 69 dollaria kipale. NYCissä ne muistaakseni oli jotain 180 dollarin luokkaa... NYCissähän löytyy kyllä myös outlet-kylä, jossa en itse käynyt, josta neuleet voi saada huomattavasti halvemmalla :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.