ostoksilla Zarassa

Yritetäänpä uudestaan saada tämä postaus tulemaan. Olin tehnyt postauksen jo valmiiksi ja yritin julkaista sitä kännykällä, mutta tää uus blogger ei meinaa toimia niinku pitäs.

Helsingin reissulla tuli hieman kierreltyä kaupoissa, mutta lähinnä eniten odotin pääseväni Zaraan. Minunhan oli tarkoitus olla shoppailematta huhtikuussa ennen Münchenin matkaa, mutta en silloin tienny vielä tästä reissustani ;) Näitä juttuja olin katsellut Zaran nettisivuilta ja muista blogeista jo aikasemminkin ja tarkoitus oli niitä Saksasta katsella. No nytpä jää sitten enemmän tilaa matkalaukkuun muille jutuille ;)


Valkoinen kevyttä materiaalia oleva pusero näytti aivan ihanalta päältä, joten se oli pakko ottaa mukaan! Kaula-aukko oli mielestäni kaunis ja oli puseron juju.Tätä kukkapuseroa olen ihastellut monissa blogeissa aikaisemmin ja huokaillut, että voi kun minäkin haluan! Olin varma ettei puseroa enää löydy, mutta siellähän niitä rekissä roikkui :) Paidassa on ihanat pastelliset sävyt.


Myös nämä ballerinat ovat vilahtaneet useissa blogeissa, enkä ihmettele! Hinta 26,95e ei mielestäni ole ollenkaan paha ja ballerinat tuntuivat jaloissa tosi hyviltä, sillä sisäosa on nahkaa. Nyt vain ballerinakelejä odottelemaan, täällähän sataa tällä hetkellä räntää vaakatasossa...Mitäs siellä tykätään ostoksistani? :)

-Lindsay

14 kommenttia

 1. Voi kumpa itsekin Zaraan pääsisi! Aivan ihastuttavia molemmat paidat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zaraan on kyllä kiva päästä kun siellä on aina kaikkea ihanaa :D

   Poista
 2. Oi mitä ihania ostoksia nuo kaikki :) Pääsisipä itsekin käymään Zarassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä kiva jos edes Zaran nettikaupasta voisi tilata

   Poista
 3. Oon ihaillu noita balleriinoja muissakin blogeissa, ne on ihanat! Kiva väri + kiiltävät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogeista saa kyllä tosi paljon vinkkejä shoppailuun ja aivan liian paljon himotuksia! :D

   Poista
 4. Tykkään tuosta kukkapaidasta tosi paljon! Pakko käydä katsomassa sitä Zarassa ensi viikolla kun kerrankin pääsen sinne;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin nätti ja sävyt on aivan ihanat :)

   Poista
 5. Etkö löytänyt sitä isoa nahkalaukkua? Ballerinat näyttää kivoilta:) Zara on kyllä ihan lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti :/ Sitä oli vain mustana, konjakkisena ja vielä yhtenä muuna ruskeana... Toivon löytäväni sen Munchenista :)

   Poista
 6. Ihania löytöjä olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti tosiaan löydät laukun oikean värisenä Munchenistä:) Täällä taas toivotaan että ruskeaa tai mustaa olisi jäljellä vielä kuukauden päästä, kun pääsen Helsingin Zaraan itse.

  Sama anonyymi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä löytyi kyllä useampanakin ainakin viime viikolla, joten hyvät mahikset ainakin on! :) Ehkä voit soittaa Zaraan etukäteen ja varata/varmistaa, että laukku löytyy? :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.