nimipäivät

Minulla oli eilen nimipäivä, eikä kukaan muistanut edes onnitella! Kamalaa! ;D No okei, Jape muisti mutta vain siksi, että olin muistuttanut asiasta perjantaina :D Kävin pitkästä aikaa salilla BodyAttackissa ja todellakin huomasi, että edellisestä kerrasta oli tovi kulunut... Olin niin puhki tunnin loputtua! Salilla käynnin jälkeen lähdettiin käymään kaupungilla tarkoituksena käydä Pentikillä, joka tietenkin oli kiinni. Stockmanniltakaan ei tietysti etsimiämme juttuja löytynyt. Lopulta mentiin Amarilloon syömään.


Nuo mun Hunterit näyttää ihan kamalilta, sillä en ole löytänyt bootbuffer suihketta mistään! Niitä oli ennen Asoksella myynnissä, mutta siirsin aina tilaamista ja nyt niitä ei siellä enää ole...


Näytän sisäkuvassa muka tosi ruskealta, mitä en todellakaan enää ole! Hiuksetkin niin viehättävästi oransseilta... Tarkoituksena oli esitellä tuota kukkapaitaa päällä, mutta ei se tässä kuvassa kyllä ihan oikeuksiinsa pääse.

Kuten jo aiemmin mainitsin, on minulle edessä kiireinen viikko. Tänään minulla on eräällä kurssilla välitentti, keskiviikkona pitäisi palauttaa kandi ja perjantaina on minun vuoroni opponoida seminaarissa. Huh. Tämän lisäksi on vielä ti, to, pe ja la töitä! Eiköhän tästäkin viikosta kuitenkin kunnialla selvitä :)

-Lindsay

1 kommentti

  1. Mun Hunterit näyttää ihan samalta! Mulla on Bootbufferiakin, mut en jaksa enää ees käyttää sitä ku ne näyttää parin viikon jälkeen taas ihan yhtä kauheelta.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP



Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.