kuulumisia

Moikkamoooi! Viime päivät ovat menneet melko kiireisissä merkeissä. Keskiviikkona oli kandini deadline, joten sen kanssa on tullut alkuviikko pakerrettua. Mutta nyt se on palautettu!! Viimeinen versio se vielä ei ole, vaan pidän seminaarin ensiviikolla, ja saan siellä vielä kommentteja työtä koskien. Voiton puolella kuitenkin ollaan ja selvästi :) Tänään ja eilen olinkin sitten töissä, huomenna onkin luvassa viimeine päivä kassalla ja heti Münchenin reissun jälkeen 2.5 aloitan sitten kesätyöt taloushallinnon puolella. Jännää ja kivaa saada vaihtelua :)

Kuka muuten oli pettynyt Voice of Finlandin voittajaan?! En oo tykänny Mikko Sipolasta koko kisassa, sillä mun mielestä se ei oo mitenkään mieleenjäävä. Tykkäsin paljon enemmän Elastisen joukkueessa siitä Laurista, joka tippui viime viikolla. Idolsissa taas tippui viime viikolla vihdoin se Arttu, joka myöskin oli mun mielestä melko kehno, enkä ymmärrä kuka sitä äänesti :D 

Voisin myös avautua hieman tuosta säästä pihalla... MIKÄ SITÄ VAIVAA?! Viime viikonloppuna oli aivan kamala ilma, taivaalta satoi mm. tennispallon kokoisia räntäpalloja... Keskiviikko aamunakin oli maa aivan valkoinen... Katselin juuri vuoden takaisia postauksia, ja tummieni hiuksieni lisäksi järkytyin siitä, että olin reippaasti tähän aikaan viime vuonna käyttänyt pihalla trenssiä ja ballerinoja! Toivottavasti Münchenissa säät suosisi ja tällä hetkellä Forecan 10 päivän säätiedoissa lupaisikin aivan mahtavaa säätä meidän reissun ajaksi! 22-25°C lämmintä ja aurinko. Sormet ristiin, että toteutuu :)


Kuva on otettu tällä viikolla eräänä iltana kun poikkeuksellisesti taivas oli melko selvä! Parvekkeeltamme näkyi kaunis auringonlasku, joka värjäsi taivaan upeaksi :) Toivottavasti näistä maisemista nautitaan vielä monesti.

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Mietin ihan samaa sen Artun kohalla! Ketkä sitä äänesti että se pääs noin pitkälle? En muista yhtään biisiä mitä mies laulo kisan aikana vaikka oon kattonu melkein joka jakson, kertoo ehkä jotain. Ei mitenkään erikoinen persoona, ihan perusjantteri ja ihan tavallinen ääni, ei sekään mitenkään mieleenjäävä. Idols-mysteeri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!! Mun mielestä ois saanu tippua jo siinä top 15 vaiheessa pois :D

   Poista
 2. Joo, baltsukelit vois jo pikaisesti tulla!!!

  VastaaPoista
 3. Hei mun on ihan pakko kommentoida et näin sut keskiviikkona kaupungissa ku tulit bussiin, oisin halunnu tulla moikkaan mutta mulla oli nii kiire etten ehtiny. Tunnistin sut siitä sun Vuittonista :D

  VastaaPoista
 4. Moikka! eBayssa olis se ihana Zaran laukku myynnissä : http://www.ebay.com/itm/AUTHENTIC-ZARA-PLAITED-LEATHER-TAN-SHOPPER-TOTE-HANDBAG-NEW-CREAM-TAN-/160785416731?pt=UK_Women_s_Handbags&hash=item256f8ec21b :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kattellukki noita sieltä, mutta niille tulee aika paljon enemmän hintaa kun jos löytäis suoraa Zarasta... Pitää vielä yrittää :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.